رمضانعلی محسنی در گفتگو با خبرنگارمهر، درباره میزان سرانه های کتابخانه ای گفت: تا قبل از سال 88 مساحت کتابخانه ها بالغ بر 15 هزار و 890 مترمربع بوده است و این فضا در این سه سال به 18 هزار متر مربع رسیده است.
وی افزود: از زمان شکل گیری انجمن خیرین نیز 13 هزار مترمربع زمین اهدایی داشته باشیم.
محسنی ادامه داد : تا قبل سال 88 حدود 39 هزار متر مربع زمین برای احداث کتابخانه داشته ایم که در حال حاضر این رقم با 42 هزار و 646 مترمربع افزایش داشته است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان البرز با ذکر آماری از زیر بنای پروژه های در دست ساخت و احداث کتابخانه در شهرستانهای استان اظهار داشت: بالغ بر 7 هزار و 683 متر مربع پروژه احداث کتابخانه در شهرستانها داریم.
وی افزود: در روستای کردان و ساوجبلاغ 300 مترمربع، احمد آباد نظرآباد 300 مترمربع، تنکمان 563 متر مربع و کتابخانه بخش چهارباغ ساوجبلاغ 571 متر و کتابخانه مرکزی هشتگرد به کمک دولت از بخش تملک و دارایی 3 هزار و 621 مترمربع زمین برای ساخت کتابخانه دیده شده است که بخشی از این پروژه ها شروع شده است.
محسنی در پایان افزود: این آمار حاکی از آهنگ رشد کتابخانه ها در استان و شهرستانها است.
نظر شما