پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ آذر ۱۳۹۱، ۱۲:۰۶

جمعه صورت می گیرد:

دیدار مرسی با زرداری/ تقویت روابط دوجانبه محور مذاکرات

دیدار مرسی با زرداری/ تقویت روابط دوجانبه محور مذاکرات

وزارت خارجه پاکستان از دیدار رئیس جمهوری مصر با همتای پاکستانی خود پس از شرکت در نشست دی هشت در اسلام آباد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، وزارت خارجه پاکستان نیمه شب گذشته در بیانیه ای اعلام کرد که "محمد مرسی"  روز جمعه پس از شرکت در نشست دی هشت در اسلام آباد با همتای پاکستانی خود دیدار خواهد کرد.

پیش بینی می شود که مرسی در سفر به اسلام آباد با آصف علی زرداری رئیس جمهوری پاکستان درباره روابط دوجانبه و مسائل منطقه ای گفتگو کند و روابط قاهره و اسلام آباد در پی این سفر تا حد زیادی بهبود یابد.

آخرین بار جمال عبدالناصر در دهه ۱۹۶۰ به اسلام آباد سفر کرده بود و مرسی اولین رئیس جمهوری است که پس از این مدت به پاکستان می رود.

گروه دی هشت از هشت کشور اسلامی درحال توسعه ایران، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، مصر و نیجریه تشکیل شده است.

این گروه در15 ژوئن 1997 (25 خرداد 1376) به پیشنهاد نجم‌الدین اربکان رهبر فقید حزب اسلام ‌گرای رفاه و نخست وزیر اسبق ترکیه تشکیل شد.
 
این گروه از جمله پیمان‌های منطقه‌ای است که برای ایجاد روابط مستحکم اقتصادی بین کشورهای در حال توسعه اسلامی و تقویت نفوذ این کشورها در بازارهای جهانی تشکیل شده است.
کد خبر 1749281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha