به گزارش خبرنگار مهر، معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان گفت : نمایش بزرگ " گودال سرخ " همزمان با ماههای محرم و صفر جاری در گرگان برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد : با توجه به استقبال بی نظیر هم استانیهای عزیز از اجرای نمایش بزرگ ستاره صبح و بازخورد مناسب و اثرات مطلوبی که از اجرای این نمایش بدست آمد بر آن شدیم تا میزبان اثر هنری دیگری باشیم که پیش از این تنها در یک استان کشور به اجرا درآمده و از فعالیتهای هنری برجسته متناسب با فضای محرم و صفر است.
نمایشگاه و کارگاه زنده هنرهای تجسمی با عنوان محرم در قلم هنرمندان ردت بندرترکمن برگزار می شود و علاقمندان به رشته تجسمی، جهت حضور در این کارگاه می توانند آثار خود را تا 20 آذر ماه به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بندر ترکمن- واقع در بندرترکمن- جاده بندرگز- جنب راهنمایی و رانندگی ارسال و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 01734225109 تماس حاصل نمایند.
این برنامه، چهارشنبه 22 آذر ماه 91 و از ساعت 9 لغایت 12 در مجتمع فرهنگی هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بندرترکمن برگزار می شود.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان عنوان کرد: تکنولوژی نسبتاً جدیدی که برای مهار آبهای سطحی به کار گرفته می شود تکنولوژی ساخت سدهای لاستیکی می باشد که از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است.
ایرج حیدریان با اشاره به کاربرد این سدها گفت: کاربرد سدهای لاستیکی متنوع بوده و می توان از اثرات آنها در افزایش حجم ذخیره سازی و تنظیم آب سدهای بزرگ، استفاده از آنها در افزایش حجم و علاج بخشی سدهای قدیمی بجای دریچه های فولادی، کاهش فرسایش رودخانه ها، کنترل سیلاب به عنوان بندهای انحرافی، ساخت حوضچه های پرورش آبزیان و... نام برد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: این سدها با توجه به طراحی سریع، سهولت نصب و بهره برداری، هزینه اندک اجرای طرح، مدت زمان کوتاه اجرا، انعطاف پذیری قابل توجه آن در مقابل عوامل خارجی، امکان تغییر شکل و سبکی، نیاز به حداقل حفاظت و نگهداری و عدم نیاز به ساختار و فونداسیون پیچیده می توانند از لحاظ اقتصادی مناسب باشند.
نظر شما