به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمدطاها مهری ظهر چهارشنبه در گردهمایی فرماندهان حوزه ها، پایگاه ها و رده های مختلف بسیج گیلانغرب که در محل سپاه ناحیه گیلانغرب با عنوان بصیرت افزایی، برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن هفته بسیج بر همه بسیجیان کشور،گفت: بسیج و بسیجی در هر جبهه ای که حضور داشته باشد آزادمردانه و با شجاعت بدنبال حق طلبی و دفاع از مظلوم است.
وی تصریح کرد: بسیجی فکر و اندیشه اش جهانی است و با اتکا به روحیه شجاعت و بصیرت، در هر جبهه و میدانی که آزادمردان به دنبال آزادگی، عزتمندی و رفاه اجتماعی باشند، این تشکل نیز حضوری فعال دارد.
مهری فرهنگ بسیج را فرهنگی دینی و منبعث از فرهنگ عاشورایی دانست و تاکید کرد: شعار، راه و اعتقاد بسیج به فرد یا جناح خاص سیاسی وابستگی ندارد بلکه بسیج روحیه اش ریشه در آزادگی و آزادیخواهی است و فرهنگ عاشورایی از ویژگی های منحصر به فرد بسیج است.
وی ادامه داد: واقعه عاشورا فقط یک جنگ و نزاع نبود بلکه حادثه ای بود که جان ها و احساسات مردم بعد از صدها سال از گذشت آن واقعه هنوز تشنه حقیقت است، چون علت ماندگاری و تازگی واقعه عاشورا ، قیام امام حسین (ع) بر علیه باطل بوده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گیلانغرب نیز در این همایش گفت: آموزه های بسیج برگرفته از واقعه عظیم عاشوراست و هفته بسیج، فرصت مناسبی برای نشان دادن اسلام ناب و معرفی شجره طیبه بسیج به همه ملت های آزادیخواه جهان است.

گیلانغرب - خبرگزاری مهر: امام جمعه گیلانغرب گفت: تشکیل بسیج حاصل یک تفکر و اندیشه مدبرانه بوده است.
کد خبر 1749748
نظر شما