پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ آذر ۱۳۹۱، ۱۰:۲۵

محبی:

اجرای پروژه مسکن مهر میراشرف اردبیل کیفی نیست

اجرای پروژه مسکن مهر میراشرف اردبیل کیفی نیست

اردبیل – خبرگزاری مهر: مسئول کمیته نظارت شورای فنی استان اردبیل خواستار بازنگری در اجرای پروژه مسکن مهر "میر اشرف" اردبیل به دلیل ایرادات حاد در کیفیت ساخت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف محبی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای فنی استان تصریح کرد: ساخت مسکن مهر میر اشرف با تفاهم نامه سه جانبه از سوی بانک، راه و شهرسازی و پیمانکار آغاز شده و با اعزام کمیته بازرسی مشاهده شد که در کیفیت ساخت ایرادات قابل توجهی دارد.

وی نحوه احداث فونداسیون، مقاوم سازی و عایق کاری را از جمله مهمترین این مشکلات بر شمرد و افزود: با توجه به اینکه بیشتر این واحدها پس ازتکمیل در اختیار معلولان گذاشته می شود ضروری است برای مقابله با مشکلات جبران ناپذیر نحوه ساخت این واحدها مورد بررسی مجدد قرار گیرد.

محبی اضافه کرد: در بازرسیهای اولیه هشدارهای لازم به مشاور و پیمانکار داده شد که به دلیل تبعات روانی توقف ساخت این واحدها، با ادامه روند اجرایی به شرط اصلاح ایرادات موافقت کردیم.

این مسئول ادامه داد: با این وجود در حالی که حجم عمده ای از احداث واحدها رو به اتمام است به ایرادات ساخت ترتیب اثر داده نشده و پیمانکار همکاری لازم را انجام نمی دهد.

وی با بیان اینکه تاکید وزارت راه و شهرسازی به ساخت مقاوم و اصولی واحدهای مسکن مهر است، متذکر شد: واگذاری ساخت دو هزار واحدی پردیس به پیمانکار این پروژه مشروط به تحویل واحدهای کیفی خواهد شد اما تجربه نشان می دهد واحدهای احداث شده فعلی در آینده مشکلات بسیاری برای ساکنان فراهم خواهد کرد.

محبی معتقد است کیفیت ساخت باید در اولین زمان ممکن بازنگری شود و در غیر این صورت بهتر است ساخت یکی از مهمترین پروژه های مسکن مهر شهرستان اردبیل متوقف شود.

در این جلسه استاندار اردبیل با بیان اینکه کارنامه احداث مسکن مهر در صورتی نمره قبولی خواهد داشت که تمامی پروژه ها با رعایت ضوابط ساخته شوند، عنوان کرد: نمی توان عملکرد احداث پروژه های دیگر را به دلیل یک پروژه زیر سوال برد.

اکبر نیکزاد خواستار برگزاری جلسه ای با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی دخیل در این پروژه شد و بیان داشت: نظام مهندسی، راه و شهرسازی، پیمانکار و مشاورین طرح در نزدیک ترین فرصت با تشکیل جلسه توضیحات و نظرات خود را مبادله  و راهکاری برای ادامه ساخت و یا توقف پیدا کنند.

توجیه احداث پل روگذر مشگین شهر بررسی شود

وی همچنین با اشاره به پروزه پل روگذر مشگین شهر گفت: با توجه به ایرادات فنی تکمیل یا توقف ساخت پل روگذر شهرستان مشگین شهر توسط مشاور ذیصلاح بررسی شود.

نیکزاد تاکید کرد: طی بازدید اخیر از پروژه های عمرانی شهرستان مشگین شهر به دلیل ایرادات ساخت ادامه احداث این پل منوط به نظر مشاور شد که تاکنون پاسخی دریافت نشده است.

وی با بیان اینکه کمیته نظارت شورای فنی ایراداتی در خصوص طرح هندسی ساخت و روشنایی مشاهده کرده افزود: ما حصل بررسی نقشه ها، کیتهای آزمایشگاهی و طرح هندسی پروژه نشان می دهد ادامه ساخت آن نیازمند ابراز عقیده یک مشاور ذیصلاح است.

نیکزاد یادآور شد: با گذشت 3 سال از آغاز به کار احداث این پروژه نزدیک به شش میلیارد ریال تاکنون برای احداث هزینه شده و سه میلیارد و 500 میلیون ریال دیگر نیز برای تکمیل درخواست شده است.

این مسئول متذکر شد: به منظور پیشگیری از مشکلات احتمالی پس از ساخت و جلوگیری از هدر رفت سرمایه ها لازم است ادامه ساخت این پل توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گیرد.
 

کد خبر 1750089

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha