پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آذر ۱۳۹۱، ۱۱:۳۳

جمیاری:

محیط زندان فرصت مناسبی برای آشنایی زندانیان با سیره اهل بیت (ع) است

محیط زندان فرصت مناسبی برای آشنایی زندانیان با سیره اهل بیت (ع) است

سمنان-خبرگزاری مهر: رئیس مجتمع حرفه آموزی و کار درمانی سمنان، محیط زندان را فرصت مناسبی برای آشنایی هر چه بیشتر زندانیان با سیره و روش زندگی اهل بیت (ع) دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جمیاری صبح پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل مجتمع حرفه آموزی و کار درمانی سمنان، محیط زندان را فرصت مناسبی برای آشنایی هر چه بیشتر زندانیان با سیره و روش زندگی اهل بیت (ع) دانست و اظهار داشت: استقبال زندانیان در برنامه های ایام محرم بی نظیر است.

وی، گریستن بر مصائب کاروان کربلا را منحصر به افراد و یا مکان خاصی ندانست و افزود: شور آمیخته با شعور زندانیان در برنامه های سوگواری قابل تحسین است.

وی برپایی جایگاه ویژه مراسم در سالن تربیت، بستن خیمه، قرائت روزانه زیارت عاشورا، سخنرانی وعاظ و اساتید اخلاق، نوحه خوانی و سینه زنی، تعزیه خوانی و مرثیه سرایی، ایجاد ایستگاه صلواتی و پذیرای از عزاداران، اقامه نماز جماعت و نیز برپایی نمایشگاه فرات خشکیده را از جمله برنامه های در حال اجرای این مجتمع اعلام کرد.

جمیاری با قدردانی از دادستان ها و دادیاران ناظر زندان شهرستان های سمنان، شاهرود، دامغان، مهدیشهر و گرمسار،  اعزام 250 نفر زندانی واجد الشرایط را در راستای خودباوری زندانیان و تحکیم مبانی خانوادگی و همراهی آنان با دیگر آحاد جامعه در مراسمات مذهبی عنوان کرد و افزود: این امر از مصادیق رافت اسلامی نظام  و توجه به کرامت انسانی افراد است.

به گفته وی در راستای توسعه فعالیت های فرهنگی و تربیتی و نیز تقویت باورهای دینی و مذهبی مددجویان و شرکت آنان به همراه دیگر اعضاء خانواده در مراسمات عزاداری سید و سالار شهیدان عالم حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، با همکاری و همراهی مراجع قضایی 250 نفر از زندانیان واجدالشرایط به مرخصی روزانه اعزام شدند.

کد خبر 1750125

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha