به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله اسد اله ایمانی ظهر پنج شنبه در دیدار با اعضای ستاد گرامیداشت هفته بسیج با اشاره به نقش والا و تاثیر گذار رهبری در جامعه تاکید کرد: نباید در روزهای سخت قبل از امام اظهار نظر و نباید از وی تخطی کرد.
وی یادآور شد: امر امامت، ولایت و رهبری امری مهم و اثر گذار است که همه چیز در حول معرفت است و این معرفت نیز بازگشت به معرفت امام است.
نماینده ولی فقیه در استان فارس تصریح کرد: امر امامت باید در تمامی مباحث کاربرد داشته باشد و اگر امر امامت یک امر کلی بود و مصداق خارجی نداشت نمی توانست مهم و اثر گذار باشد.
آیت الله ایمانی افزود: در تمامی راه ها، امام نقش راهبردی و گره گشا دارد.
وی با اشاره به اینکه داشتن معرفت و بصیرت باعث سربلندی است، یادآور شد: آنچه بر امت اسلامی در طول تاریخ گذشته همین بحث است و با اینکه مردم برخی از کشورهای دنیا حرکت بلند خود را انجام دادند اما به دلیل وجود تردد و اشتباه در انتخاب پیشوا بازهم آب به آسیاب دشمن می ریزند.
امام جمعه شیراز تاکید کرد: بزرگترین نعمتی که خداوند به ما داده
معرفت و رهبری است که در زمان غیبت گره گشا و راهنمای مردم باشد.
پیشرفت های امروز کشور به واسطه بسیج است
نماینده ولی فقیه در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش تاثیر گذار بسیج در جامعه، گفت: تمامی حرکات و پیشرفت ها به واسطه بسیج است و اگر امروز بسیج را نداشتیم نماینده و روحانی بسیجی نیز وجود نداشت.
آیت الله ایمانی افزود: بسیج معرفت و بصیرت را در خود دارد و همواره در راه ولایت گام برداشته است.
وی با بیان اینکه ائمه باعث شدند ارزش ها دیده شود تصریح کرد: عطش سند مظلومت و بالاتر از همه شهادت حضرت علی اصغر(ع) سند بزرگ مظلومیت است.
بزرگترین افتخار بسیج ولایتمداری است
در ادامه این دیدار فرمانده سپاه فجر استان فارس نیز با بیان اینکه ثروت بسیج متصل بودن به ولایت است، گفت: بزرگترین افتخار بسیج ولایتمداری است.
سردار دکتر غلامحسین غیب پرور تاکید کرد: موقعیت شناسی، با بصیرت بودن، به موقع عمل کردن و.... از مهمترین نعمت هایی است که بسیجیان از آن برخوردار هستند.
وی افزود: امروز همه می دانند که آنچه به عنوان بیداری اسلامی در دنیا جریان دارد به واسطه انقلاب اسلامی است.
فرمانده سپاه فجر استان فارس یادآور شد: آنچه که باید به آن توجه داشت ولایت پذیر بودن است که امروز در تمامی ارکانهای جامعه قابل مشاهده است.
نظر شما