پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ آذر ۱۳۹۱، ۱۲:۴۴

حسینی:

نذر را می توان به طریقه فرهنگی نیز ادا کرد

نذر را می توان به طریقه فرهنگی نیز ادا کرد

اراک - خبرگزاری مهر: کارشناس فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: در فرهنگ ایرانیان بیشتر نذورات را در خصوص مسائل مادی تلقی می کنیم اما ادا کردن نذر به طریقه فرهنگی مانند آموزش قرآن و یا شرکت در انجام کاری خیر و خداپسندانه اجر بیشتری دارد.

مریم حسینی در گفتگو با خبرنگار مهرافزود: نذر در حقیقت ادا نمودن کار خیری در ازای برآورده شدن حاجت و خواسته است و این نذر در امور فرهنگی نزد مردم مهجور مانده است.

وی نذری دادن را از راههای تبلور جهان‌بینی و نظام اعتقادی شیعه ذکر کرد و گفت: نذر فرهنگی از نذورات معنی‌داری است که به مشارکت هوشمندانه مبتنی بر ارزش‌گرایی و عقلانیت نیاز دارد.

حسینی با بیان اینکه نذر فرهنگی نقش مهمی در فرهنگ سازی جامعه به سوی معنویت و امور غیر ماده دارد ادامه داد: در اسلام به این امر بسیار اشاره و تاکید شده و همانطور که زکات علم، آموزش و ترویج آن است باید تلاش کنیم تا نذورات فرهنگی را در جامعه اسلامی رواج دهیم.

کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی  اذعان داشت: نذر فرهنگی می‌تواند زمینه ارائه آموزشهای مختلف دینی، مذهبی، درسی و هنری را برای سایر افراد که توانایی پرداخت هزینه‌های آموزش را ندارند و درعین حال به این آموزشها نیاز دارند مهیا کند و بی‌شک ادای این‌گونه نذرها تاثیراتی بلند مدت در روحیه مردم دارد و این مهمترین رویکردی است که در ارائه نذر باید مدنظر داشت.

حسینی در پایان با اشاره به اینکه نذر فرهنگی وقتی حاصل می‌شود که از وجود و فکر خود به دیگران ببخشیم خاطرنشان کرد: امروزه کشور ما بیش از نذر مادی به نذر فرهنگی نیازمند است، زیرا فقر فرهنگی در جامعه بیش از فقر مادی نمود دارد.

کد خبر 1750225

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha