پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ آذر ۱۳۹۱، ۱۷:۵۹

خادمی خبر داد:

13 میلیارد ریال خسارت خشکسالی به حساب کشاورزان پلدختری واریز شد

13 میلیارد ریال خسارت خشکسالی به حساب کشاورزان پلدختری واریز شد

پلدختر- خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی پلدختر از پرداخت 13میلیارد ریال خسارت خشکسالی به کشاورزان این شهرستان از سوی بیمه خبر داد.

علی خادمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این مبلغ به دو هزار و 700 کشاورز شهرستان پلدختر که سال گذشته اقدام به بیمه محصول گندم و جو خود کرده اند پرداخت شد.

وی افزود: در سال گذشته حدود 15 هزار و 800 هکتار از اراضی زیر کشت گندم و جوی این شهرستان زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفته بود که متاسفانه به علت خشکسالی سال های گذشته دچار خسارت شدند.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر گفت: پس از مساحی و برآورد خسارت ناشی از خشکسالی این میزان خسارت به کشاورزان شهرستان پرداخت شد.

خادمی افزود: در سال زراعی جاری نیز شرکت بیمه گذار شهرستان پلدختر آمادگی بیمه محصولات کشاورزی شهرستان را دارد.

وی افزود: انتظار می رود با توجه به خطر خشکسالی و سایر عوامل خسارت زا تا 15 آذر که مهلت بیمه گندم و جو است کشاورزان نسبت به بیمه محصولات خود اقدام کنند.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر گفت: در سال زراعی جاری تا کنون بیش از 500 هکتار از اراضی این شهرستان زیر پوشش بیمه قرار گرفتند.

کد خبر 1750444

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha