به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست با اشاره به فعالیت 110 هزار زارع و 210 هزار بهره بردار بر لزوم ایجاد و تقویت تشکل های کشاورزی در گلستان تاکید شد.
مدیرکل امور شعب بانک کشاورزی استان گلستان گفت: کمترین میزان تملکو پرونده های اجرایی را دارد.
محسن صادقی عصر پنجشنبه در نشست با کشاورزان استان گفت: بانک کشاورزی شرایط کشاورزان را درک می کند و انتظار داریم تا کشاورزان نیز در تضمین و بازپرداخت همیار بانک باشند.
وی افزود: سروتینگ و بسته بندی در نظام و سیاستهای اجرایی بانگ که هر ساله ابلاغ می شود در استان نیز برای دریافت تسهیلات تا جایی که طرح توجیهی داشته باشد مشکلی وجود ندارد و پذیرفته می شود.
صادقی ادامه داد: در دریافت تسهیلات برخی محدودیت ها وجود دارد که برخی به بانک باز می گردد، برخی بخشها باید مالیات پرداخت کنند و تا مالیات به طور کامل پرداخت نشود تسهیلاتی پرداخت نمی شود، با برطرف کردن این موانع تسهیلات پرداخت می شود.
وی ادامه داد: در بخش دخانیات تا کنون هیچ تسهیلاتی پرداخت نشده است، ممکن است در آینده برای بخش های مختلف دخانیات پرداخت شود که دستورالعمل هایی مورد نیاز است.
صادقی اذعان داشت: بانک همواره تلاش دارد از دید مشتری بوروکراسی اداری را ببیند از سال قبل ثبت نام اینترنتی برای دریافت تسهیلات آغاز شد و پس از ثبت نام ظرف 3 تا 5 روز جواب آن داده می شود.
وی خاطر نشان کرد: مرغداری صنعتی هر روز باید احیا شود ، بخش کشاورزی زمانی می تواند رقابت پذیر باشد که بهینه باشد ، در این صورت نتیجه خوبی گرفته می شود.
صادقی در ادامه گفت: منابع محدود را باید به یهترین شکل مدیریت کرد تا از تولید دفاع کرد، هدف حمایت از کشاورزی و کشاورز است.
وی تصریح کرد: بانک در توزیع اعتبار و پرداخت تسهیلات وکیل صاحب پول است ، زمانی بانک و کشاورز می توانند به نتیجه برسن که یکدیگر را درک کنند.
بیمه هفت هزار کشاورز
در ادامه حیدر نژاد معاون مدیر کل بیمه تامین اجتماعی گفت: 7 هزار نفر از کشاورزان در فعالیت های بیمه ای بیمه شده اند و از این نظر استان اول در کشور هستیم.
وی افزود: چنانچه بنایی احداث، تخریب و یا اضافه شود صاحب ملک باید به تامین اجتماعی معرفی شود، فقط زمین کشاورزی مشمول بیمه کشاورزی است، این امر باید سند داشته باشد و محدودیت سنی نیز ندارد.
تاثیر تغییرات اقلیمی در ایجاد سیل
حسینی نماینده شرکت آب منطقه ای گلستان نیز در این جلسه گفت: اتفاقاتی که در 8 سال اخیر روی داده است بر اثر تغییرات اقلیمی است که در بخش سیل اثرات خاصی داشته است.
وی افزود:تولید آب در دست طبیعت است ، 70 درصد بارش باران تبخیر می شود، تغییرات اقلیمی خسارات زیادی به ما وارد می کند، نحوه بارش تغییر کرده است و نیاز به تمهیدات جدید دارد.
حسینی ادامه داد: اولویت تامین آب به ترتیب، شرب، محیط زیست، صنعت و کشاورزی و شیلات است.
گلستان بیش از 600 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد.
نظر شما