پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۷ آذر ۱۳۹۱، ۸:۲۷

سلامتی:

مرشد شیروانی به دومین سوگواره پرده خوانی شرق کشور راه یافت

مرشد شیروانی به دومین سوگواره پرده خوانی شرق کشور راه یافت

شیروان - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شیروان گفت: مرشد پرده خوان این شهرستان به دومین سوگواره پرده خوانی شرق کشور راه یافت.

سارا سلامتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: حسین مداح نیا ملقب به عارف، مداح پرده خوان شیروانی به عنوان تنها نماینده خراسان شمالی به مرحله منطقه ای دومین سوگواره پرده خوانی شرق کشور راه یافته است.

وی افزود: دومین سوگواره پرده خوانی شرق کشور از ششم تا هشتم آذرماه در تربت حیدریه و با سوگواری اساتید برجسته پرده خوانی استان های خراسان شمالی، رضوی و جنوبی برگزار می شود.

سلامتی تصریح کرد: در حال حاضر در شهرستان شیروان 105 تعزیه‌خوان و هنرمند پیشکسوت این رشته عضو انجمن تعزیه ایرانیان هستند و این شهرستان نیز دارای 277 هیئت مذهبی، 200 مسجد و 171 مداح ساماندهی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، دور نخست دومین سوگواره پرده خوانی شرق کشور ابتدا به صورت استانی برگزار شد و هم اکنون مرحله منطقه ای آن در حال برگزاری است.

در این سوگواره از میان آثار رسیده از سه استان خراسان شمالی، جنوبی و رضوی، پرده خوانان شهرهای بیرجند، خلیل آباد، سبزوار، شیروان، کاشمر، گناباد، مشهد و تربت حیدریه به این مرحله سوگواره راه یافتند.

داوری آثار این سوگواره بر عهده رضا حسینی، محمد حسن زاده و محمدهادی وکیلی خواهد بود و بنا بر اعلام این هیات، مرشد جازمی و مرشد علیپور از قوچان، مرشد عبداللهی از کاشمر، مرشد دانش پژوه و مرشد عارفیان از خلیل آباد، مرشد عنایت پور از سبزوار، مرشد تقدیمی از مشهد، مرشد رحیمی از گناباد، مرشد عباسزاده از بیرجند، مرشد مداح نیا از شیروان و مرشد صالحی و مرشد جلالیه از تربت حیدریه، 12 گروه راه یافته به سوگواره هستند.

کد خبر 1752095

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha