پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ آذر ۱۳۹۱، ۱۱:۱۰

هواداران چلسی خواستار عذرخواهی "رافائل بنیتز" شدند

هواداران چلسی خواستار عذرخواهی "رافائل بنیتز" شدند

هواداران تیم فوتبال چلسی از "رافائل بنیتز" خواسته اند باید بابت اظهاراتی که در زمان مربیگری لیورپول در خصوص این تیم بر زبان رانده پوزش بخواهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بنیتز در نخستین حضور خود بر روی نیمکت چلسی مقابل منچسترسیتی با استقبال بد تماشاگران مواجه شد و آنها خواستار جدایی وی از تیمشان شدند.

"تیریزا فیورلینو"، رئیس کانون هواداران چلسی، گفت:"فکر می کنم یک معذرت‌خواهی بتواند هواداران را آرام کند. حتی اگر مسئولیت آنچه گفته را بپذیرد هم می تواند شروع خوبی باشد."

وی افزود: "بنیتز گفته که در آن زمان باید از باشگاهش (لیورپول) دفاع می کرده اما مربی وقت چلسی، مورینیو، استاد این کارها بود اما فکر نمی کنم هیچگاه مستقیما هواداران باشگاه دیگری را به باد تمسخر گرفته باشد."

"رافائل بنیتز" هفته گذشته به دلیل کسب نتایج ضعیف تیم فوتبال چلسی جایگزین "روبرتو دی ماتئو" در استمفوردبریج شد.

کد خبر 1752399

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha