احمد محمدپور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آمادگی تیم ذوب آهن برای دیدار با صنعت نفت آبادان اظهار داشت: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتهایم وتمام بازیکنان در تلاش هستند تا مقابل تیم نفت آبادان به پیروزی برسیم وشرایط خود را درجدول بهبود بخشیم.
وی ادامه داد: بازی سختی مقابل صنعت نفت آبادان داریم به طوری که این بازی شش امتیازی محسوب می شود وشرایط این تیم نیز مشابه ذوب آهن است.
مدافع تیم فوتبال ذوبآهن درمورد حضور فرهاد کاظمی در ذوبآهن وجذب چند بازیکن جدید برای این تیم اصفهانی افزود: پس از پیوستن فرهاد کاظمی به تیم ما، روند رو به رشدی داشتهایم اما تیم ذوبآهن نیاز به تمام کنده دارد تا بتواند از موقعیتهای بدست آماده استفاده کرده و پیروز از میدان خارج شود.
وی با اشاره به شرایط تیم ذوبآهن برای بازیهای آینده اضافه کرد: ما بازیهای خیلی سختی در پیش داریم وبازیهای راحتی در آینده نداریم اما مطمن باشید با حضور فرهاد کاظمی روند رو به رشدی را درپیش خواهیم گرفت تا امتیازهای از دست رفته را جبران کنیم.
نظر شما