به گزارش خبرنگار مهر، ظهر سه شنبه آزمایشگاه ارزیابی حسی روغن زیتون با حضور اعضای هیئت مدیره و کمیته علمی شورای ملی زیتون ایران، رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی تهران، رئیس و معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی پژوهشگاه استاندارد، سرپرست، مدیران گروه پژوهشی پژوهشکده غذایی و کشاورزی، معاون دفتر زیتون وزارت جهادکشاورزی و جمعی از کارشناسان و اعضای هیئت علمی گروه پژوهشی مواد غذایی در محل پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد افتتاح شد و مدعوین از مجموعه آزمایشگاه های پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی بازدید کردند.
رئیس پژوهشگاه استاندارد گفت: ارزیابی حسی روغن زیتون علاوه بر اهمیت آن در طبقه بندی روغن زیتون بکر، به عنوان یکی از مهمترین شاخص های کنترل کیفی در استانداردهای ملی و بین المللی محسوب می شود.
رحمت ستوده قره باغ اظهار داشت: تحقق این مهم، از سوی پژوهشگاه استاندارد که با هدف ارتقای کیفی تولید انواع روغن زیتون بکر در کشور و همچنین جلوگیری از ورود محصولات وارداتی با کیفیت نامناسب صورت گرفته است می تواند در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه بسیار موثر باشد.
رئیس پژوهشگاه استاندارد تصریح کرد: آزمایشگاه روغن ها و چربی های خوراکی در پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، یکی از قطب های علمی و منحصر به فرد کشور از نظر متخصصین، امکانات و تجهیزات موجود به خصوص در زمینه شیمی روغن زیتون است که دارای اعتبار بین المللی آزمایشگاه همکار در ارتباط با این روغن است.
ستوده قره باغ افزود: آزمون های تخصصی در ارتباط با تقلب های صورت گرفته در روغن زیتون و سایر روغن ها، در قالب آزمون های خلوص و همچنین شناسایی بر اساس استاندارد ملی ارایه می شود که خروجی آن نقش بسزایی در تامین سلامت مردم خواهد داشت.
وی در ادامه به فعالیت 116 آزمایشگاه مرجع در این پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: این پژوهشگاه در حال حاضر دارای 34 عضو هیئت علمی است که در آینده این تعداد نیز افزایش می یابد.
نظر شما