به گزارش خبرگزاری مهر، داود مقیمی در جلسه بررسی وضعیت اجرای برنامه پزشک خانواده در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دلیل تجربه اجرای برنامه پزشک خانواده به عنوان پیش قراول همه دانشگاه های کشور است.
وی گفت: سیستان و بلوچستان دومین استانی است که به دلیل اهمیت خاص و نقش آن در کشور مورد بررسی و بازدید قرار می گیرد.
عضو ستاد کشوری برنامه پزشک خانواده افزود: تمامی پزشکان عمومی موظفند در برنامه پزشک خانواده ثبت نام نموده و همکاری خودشان را با این برنامه ملی اعلام نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این جلسه کمبود پزشک عمومی در سیستان و بلوچستان را از مشکلات عمده برنامه ذکر کرد و در همین راستا خواستار تدابیر ویژه از سوی وزارت بهداشت و بالا بردن سرانه درآمد پزشکان این استان جهت ماندگاری بیشتر آنان شد.
منصور شکیبا بیان داشت: علیرغم ثبت نام 55درصدی مردم استان در این برنامه و ثبت اطلاعات اولیه آنها در سامانه سلامت، متاسفانه تنها 10درصد از مردم پزشک خانواده خود را انتخاب و برای انجام ویزیت پایه اقدام کرده اند.
وی گفت: مردم استان باید هر چه سریعتر پزشک خانواده خود را انتخاب کرده و نسبت به ممهور کردن دفترچه بیمه توسط وی اقدام نمایند زیرا از تاریخی که متعاقبا اعلام خواهد شد به دفترچه های فاقد مهر ترتیب اثر داده نخواهد شد.
نظر شما