پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ آذر ۱۳۹۱، ۱۰:۱۶

در گفتگو با مهر اعلام شد؛

کلاسهای ابتدایی تا پایان برنامه پنجم مجهز به کتابخانه می‌شود

کلاسهای ابتدایی تا پایان برنامه پنجم مجهز به کتابخانه می‌شود

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از تجهیز تمام کلاس های ابتدایی به کتابخانه تا پایان برنامه پنجم خبر داد.

فاطمه قربان در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این مطلب، گفت: تمام کلاسهای ابتدایی باید به منظور تقویت تفکر و همچنین پرورش روحیه پژوهش محوری مجهز به کتابخانه شوند.

وی با بیان اینکه تاکنون یک سوم کلاس های ابتدایی به کتابخانه تجهیز شده است، تصریح کرد: در صورت تلاش بیشتر از سوی مسئولان فرهنگی تا پایان برنامه پنجم تمامی کلاسهای ابتدایی به کتابخانه مجهز خواهد شد.

سبک زندگی باید از مقطع ابتدایی آموزش داده شود

قربان همچنین درباره ورود موضوع سبک زندگی ایرانی به کتاب های درسی مقطع ابتدایی توضیح داد: فرهنگ سازی برای سبک زندگی اسلامی - ایرانی باید از مقطع ابتدایی آغاز شود و این کار تنها با آموزش ارزش ها و مبانی اسلامی  در کتابهای درسی امکان پذیر است.

وی اظهار داشت:هم اکنون در کتابهای درسی به موضوع سبک زندگی اسلامی - ایرانی همچون آداب سلام کردن، رعایت نوبت، توجه به عدالت و ... تاکید ویژه ای شده است که می توان در بلند مدت خروجی آن را در جامعه مشاهده کرد.

به گفته معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش، ارزش های اسلامی که قرآن همواره تاکید بسیار زیادی بر آن دارد در متون کتابهای پایه ابتدایی در نظر گرفته شده است تا بتوان رفتار دانش آموزان را در سنین اولیه آموزش، کنترل و تربیت کرد.

کد خبر 1753161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha