پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ آذر ۱۳۹۱، ۱۴:۳۶

"رمضان عبدالله شلح":

آتش بس شکست استثنایی برای اسرائیل است

آتش بس شکست استثنایی برای اسرائیل است

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد آتش بس با رژیم صهیونیستی یک شکست استثنایی برای این رژیم و پیروزی بزرگ برای ملت فلسطین محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، رمضان عبدالله شلح اظهار داشت : آتش بس منعقد شده میان مقاومت فلسطین و اسرائیل یک پیروزی محسوب می شود و دستاوردی برای ملت فلسطین و مقاومت به شمار می رود.

وی با بیان این مطلب افزود: این آتش بس یک شکست استثنایی برای اسرائیل بود. ما برای نخستین بار توانستیم چیزی را بر اسرائیل تحمیل کنیم که مورد دلخواه آن نبود و این یک پیشرفت بزرگ برای ملت و مقاومت فلسطین در تاریخ مناقشه با اسرائیل است.

شلح مذاکرات آتش بس را مذاکراتی طاقت فرسا و پیچیده توصیف و اعلام کرد: دشمن نتوانست ما را در میدان [نبرد] شکست دهد پس هرگز در مذاکرات نیز نخواهد توانست شکستمان دهد.

کد خبر 1753211

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha