به گزارش خبرنگار مهر، سارا حقی عصر چهارشنبه در نشست بررسی آسیبهای عزاداری بانوان استان افزود: باورهای دینی ارتباط تنگاتنگی با مناسک آیینی ما دارند و در طول تاریخ نیز همواره اثبات شده که مناسک بسته به شرایط اجتماعی و تاریخی متحول شده و به گونه دیگری ظهور و بروز کرده است.
وی اضافه کرد: عوامل مختلفی از قبیل وجود مبلغان و معتقدان به مناسک آیینی و مخالفان، معاندان و مغرضان با دین و ائمه اطهار (ع) همواره بر روند تغییر، تحریف و یا آسیب پذیری مجالس و عزاداریهای تاثیر مثبت یا منفی داشته اند.
حقی متذکر شد: وجود افراد بی اطلاع از وقایع و بیان وعظ ها و خطابه ها بدون استناد به احادیث معتبر و آیات قرآن کریم نیز که بعضا در برخی از هیات های مذهبی و مجالس عزاداری مشاهده می شود، بر آسیبهای عزاداری دامن زده است.
وی با بیان اینکه در برخی از مساجد و هیئاتهای مذهبی نسبت به تبیین فلسفه عزاداری توجه جدی نمی شود، یادآور شد: برخی از هیئات بانوان تنها به سوگواری و عزاداری می پردازند و این مساله آسیب های بسیاری به اصل و هدف عزاداری سید الشهدا وارد می سازد.
مسئول فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی استان عنوان کرد: باید با بررسی دقیق این مسئله و ارائه راهکاری مناسب از جمله برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه مبلغات سنتی، اعزام مبلغات حوزوی به مراسم بانوان و... در کاهش آسیبهای عزاداری تلاش کنیم.
نظر شما