پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آذر ۱۳۹۱، ۱۱:۴۰

حجت الاسلام اکبری نیا:

ضرورت هدفمند بودن نذر /نذورات یکی از راه های ارادت به اهل بیت (ع) است

ضرورت هدفمند بودن نذر /نذورات یکی از راه های ارادت به اهل بیت (ع) است

اراک - خبرگزاری مهر: رئیس اداره امور فرهنگی و تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با تاکید بر هدفمند بودن نذر در جهت تعالی و رشد جامعه به سوی معنویت و بالندگی کشور گفت: نذورات جوامع اسلامی یکی از راه های نشان دادن ارادت به اهل بیت (ع) است که باید این نذر اگاهاانه انجام شود.

حجت الاسلام حسینعلی اکبری نیا در گفتگو با خبرنگار مهر افزود:در جوامع اسلامی از دیر باز یکی از راه های ارادت به اهل بیت عصمت و طهارت(ع)نیت و ادای نذورات است که مؤمنین در هنگام مشکلات گوناگون از این دستگیره الهی برای رسیدن به حوائج و مقاصد عقلائی و مشروع خود استفاده می کنند.

وی با بیان اینکه شرط قبولی نذر پذیرش امامت و ولایت است، افزود: ذکر این نکته ضروری است که باید تمام نذورات با نیت خاص یعنی به قصد تقرب الی الله باشد و از مال حلال وخمس اشخاص که مالک هستند پرداخت شود.

حجت الاسلام اکبری با اشاره به اینکه شرط اساسی در قبول نذورات مضاف بر اجرای صیغه نذر به عربی و یا مضمونی که بیانگر آن باشد پذیرش امامت و ولایت است، اظهار داشت: اگراین وسائط بین خالق و مخلوق اطاعت نشود هیچ نذری پذیرفتنی نیست و به تبع آن هیچ حاجتی نیز برآورده نخواهد شد.

رئیس اداره امور فرهنگی و تبلیغ تبلیغات اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: نذر زنان در جامعه اسلامی باید با اجازه شوهران آنان باشد مگر اینکه خود دارای درآمد و یا ارثیه باشند که در این دو صورت اجازه مرد لازم نیست.

کد خبر 1754206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha