به گزارش خبرگزاری مهر، محمود شیخ زین الدین، با اعلام این خبر اظهار داشت: شرکت دانش بنیان داده کاوان اورنج با بررسی مشکلات ناشی از نبود کنتور مستقل آب در هر واحد از مجتمع_های مسکونی و عدم تعیین دقیق مصرف هر واحد، این کنتور هوشمند آب را طراحی کرده است.
وی افزود:این سامانه به صورت بسیار ساده طراحی شده است تا امکان نصب آن بر روی انواع متنوع کنتورهای خانگی 1.2 و 3.4 وجود داشته باشد.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ادامه داد: استفاده از این سیستم امکان خواندن سنتی کنتور را از بین نبرده و همچنان میتوان با مشاهده شمارنده کنتور، میزان مصرف را مشاهده کرد.
وی با بیان اینکه این سامانه اطلاعات مربوط به هر واحد را با دقت یک لیتر از طریق ارتباط بیسیم رادیویی (با استفاده از پروتکل (ModBus و یا خطوط برق ساختمان (پروتکل تغییر یافته ی X10)و یا ارتباط ساده سریال (با توجه به موقعیت و نظر کاربر) به سیستم مرکزی ارسال می کند، گفت: سیستم مرکزی نیز مصرف و هزینه هر واحد را بر اساس تعرفههای سازمان آب محاسبه و در اختیار مشترکان قرار می_دهد.
شیخ زین الدین اضافه کرد: ارسال میزان مصرف کل هر مجتمع برای مرکز کنترل از طریق سامانه GSM،GPRS و امکان قطع و یا وصل کردن هر انشعاب از طریق مرکز کنترل از دیگر مزایای کنتور هوشمند آب است.
وی با اشاره به اینکه یک تیم متخصص با تلاش بسیار زیاد کنتور هوشمند آب و سیستم ارتباطی آن را طراحی کرده اند، عنوان کرد: بخش هایی از این طرح به شماره_های 68129و 66263 در دفتر اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی به ثبت رسیده است.
نظر شما