پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ آذر ۱۳۹۱، ۹:۲۵

حجت الاسلام خیرخواه:

وحدت مذاهب استراتژی اصلی مرکز اسلامی شمال است

وحدت مذاهب استراتژی اصلی مرکز اسلامی شمال است

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس جدید مرکز بزرگ اسلامی شمال، وحدت بین اقوام و مذاهب اسلامی را استراتژی اصلی خود برشمرد و گفت: وحدت در نگاه معصومین(ع) و امام و رهبری سرلوحه امور این مرکز خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خیرخواه عصر شنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز اسلامی شمال با اشاره به فعالیت خویش دربیت امام (ره) گفت: در امور اجرائی همواره رفتار و گفتار ایشان را سرلوحه کارهای خود قرار داده ام و در استان نیز نظرات و دیدگاه نماینده ولی فقیه را به دیدگاه ها و نظرات امام و رهبری نزدیک می دانم.

در این مراسم آیت الله سیدکاظم نورمفیدی نماینده مقام معظم رهبری در استان با اشاره به اینکه مسئولیت افراد همیشگی نیست و به صورت امانت برعهده آنان است، تصریح کرد: امروز تغییر درسیستم مدیریت یک اصل برای پویائی سازمان است و یک فرد با قبول مسئولیت باید خود را به بندگی خدا نزدیک تر نماید.
 
همچنین رئیس سابق مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، خدمت رسانی به جامعه هدف و اجرای امور به صورت تشکیلاتی و گروهی را جزو اصول کاری خود برشمرد و گفت: هرچند یک مدیر باید خلاقیت و ابتکار داشته باشد، اما برآیند امور ماحصل تلاش همه همکاران است.

حجت الاسلام ابوالفضل عامری رتبه دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان های شمالی را در مقایسه با سایر دفاتر بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: استان گلستان نمونه بارز و عینی وحدت بین اقوام و مذاهب است.
کد خبر 1755911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha