حسن پسندیده در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص مشکل و معضل جدی که جاده کرج به چالوس با آن روبه رو است، اظهار داشت: شرایط فعلی محور کرج چالوس به نحوی است که تولید زباله در آن به طرق مختلف و از طریق افرادی که در آن تردد کرده و گردشگرانی که به عناوین مختلف اوقات خود را می گذرانند تولید می شود.
وی گفت: دسته اول افرادی هستند که از مراکز اقامتی و سیاحتی که در این محور قرار گرفته استفاده کرده و اوقات خود را می گذرانند قاعدتاً جمع آوری زباله های این مراکز بر عهده متصدیان این اماکن است.
وی ادامه داد: دسته دوم افرادی هستند که از حاشیه رودخانه و جنگل به عنوان گذران اوقات خود استفاده می کنند که زیرساختها در آن وجود ندارد و قاعدتاً زباله هایی که از این طریق تولید می شود باید توسط خود این گردشگران در کیسه های زباله جمع آوری شده و به نزدیکترین محل و جایگاه زباله حمل شود.
وی تصریح کرد: اما متاسفانه تعداد افرادی که از این طریق اوقات خود را می گذرانند زیاد بوده و هیچگونه توجهی هم به این موضوع از خود نشان نداده و زباله ها را در حاشیه جاده رها می سازند. این امر باعث شده چهره زشتی در این منطقه باقی بماند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز گفت: زباله هایی که در حاشیه رودخانه انباشته شده باید به طور صحیح مدیریت شود که در بسیاری از مواقع زباله ها به موقع منتقل نشده و رها می شوند.
وی در ادامه گفت: تهیه طرح جامع گردشگری و میراث فرهنگی استان در دست اقدام است و در صدد هستند با توجه به ظرفیت هایی که در منطقه وجود دارد و با مدیریتی یک پارچه طرح جامع گردشگری را پیاده کنند تا بدین طریق بتوان آسیبهای زیست محیطی و زیرساختی را که در این جاده بوجود آمده را مرتفع کنیم.
نظر شما