پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آذر ۱۳۹۱، ۱۷:۱۲

امامی:

طرح جامع سیلاب گلستان مورد توجه دولت قرار گیرد

طرح جامع سیلاب گلستان مورد توجه دولت قرار گیرد

گرگان - خبرگزاری مهر: دبیر مجمع نمایندگان گلستان گفت: طرح جامع سیلاب که در آن کار مطالعاتی بسیار خوبی توسط شرکت آب منطقه ای استان انجام شده باید مورد توجه مجلس و دولت قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی امامی بعد از ظهر یکشنبه در بازدید از حوزه های آبخیز و رودخانه های استان افزود: همچنین اقدامات در حوزه آبخیزداری نیز باید در بالادست صورت پذیرد.

مدیرکل مدیریت بحران گلستان نیز عنوان کرد: استان ما هر ساله شاهد حوادث غیر مترقبه بسیار زیادی است  ودر بحث سیل نیز جزو پنج استان اول هستیم.

وی اظهار داشت: همچنین تنها در اسفند سال گذشته از بارش سنگین برف در استان و وقوع سیل در شهرستان آق قلا، هزار و 170میلیارد ریال خسارت به گلستان وارد شد.

قناعت استاندار گلستان با اشاره به طرح جامع سیلاب اظهار داشت: برنامه جامع سیلاب که از سوی کارگروه تخصصی سیل استان تهیه شده نیازمند این است که در بودجه 92 ردیف اجرایی پیدا کند.

وی افزود: طرح جامع مدیریت پیشگیری و اطفاء حریق منابع طبیعی از طرحهای علمی و کاربردی است که در کمیسیون زیربنایی نهاد در دست بررسی است  و اگر از سوی کمیسیونهای مربوط مجلس شورای اسلامی ردیف پیدا کند بخش زیادی از مشکلات پیشگیری و یا حل می شود.

معاون امور عمرانی و قائم مقام شورای هماهنگی مدیریت بحران استان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت استان گفت: استان گلستان یکی از پنج استان اول حادثه خیز کشور است که در سالهای اخیر حوادثی نظیر زلزله، سیل، رانش، طوفان، خشکسالی و ترسالی در آن روی داده است.

دادبود با اشاره به علل آسیب پذیری استان در مقابل حوادث عنوان کرد: پیشگیری بهتر از درمان است و استان نیز به این نتیجه رسیده است که باید در مقابل حوادث پیش بینی هایی داشته باشد.

وی بیان داشت: طرح جامع مدیریت جامع سیل، طرح جامع مقابله با خشسالی، طرح بیمه شدگان و طرح مدیریت جامع آموزش برای مقابله با حوادث طراحی شده است که تنها نیاز به بودجه دارد.

گرشاسبی  معاون آبخیزداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: اجرای طرح های آبخیزداری بهترین راهکار مقابله با سیل است، امروز دیگر، سیلاب به جریان واریزه ای تبدیل شده که خطرناک است و باید اقدام اساسی برای جلوگیری و مقابله با این خطر و تهدید را انجام دهیم.

به گفته وی، حجم رسوبات در سیلاب ها، به بالای 50 درصد رسیده و باید کاری کنیم تا جریانات بدون رسوب سرازیر شود و مشکل اصلی را در همان ابتدا برطرف کنیم.

گرشاسبی افزود: باید برای این جریان که در حوزه شمال کشور و دامنه های البرز به شدت با مشکل مواجه هستیم، بودجه و ردیف اعتبارات خاص بگیریم و به دنبال روش های جدید طرح های آبخیزداری نیز هستیم.

عراقی معاون حفاظت و بهره برداری شرکت مدیریت منابع آب ایران نیز گفت: اجرای قانون تعیین حد و حریم بستر و ساماندهی رودخانه باید اجرایی شود که بر همین اساس قانون اعتبارات خوبی برای گلستان در نظر گرفته است و تاکنون استان 1100 کیلومتر از 2700 کیلومتر از رودخانه های خود را تعیین حد حریم و بستر نموده است که در کشور بی نظیر است.

وی افزود: ما هم بر اجرای طرح جامع سیلاب استان تأکید داریم و از نمایندگان می خواهیم ردیف اختصاصی برای آن در نظر بگیرند.
کد خبر 1756579

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha