پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آذر ۱۳۹۱، ۱۷:۰۸

فخریان:

امضای تفاهم نامه آموزش پرورش با شهرداری مشهد/ هوشمند سازی 6 هزار کلاس

امضای تفاهم نامه آموزش پرورش با شهرداری مشهد/ هوشمند سازی 6 هزار کلاس

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از امضای 10 تفاهم نامه با شهرداری مشهد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقی فخریان، ظهر یکشنبه در شورای اسلامی مشهد در خصوص عملکرد و برنامه های اداره کل آموزش و پرورش، اظهار کرد: تفاهم نامه های آموزش و پرورش با شهرداری در قالب های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی با شهرداری مشهد منعقد شده اند.

وی در زمینه هوشمندسازی مدارس تصریح کرد: شش هزار کلاس درس در استان هوشمندسازی شده که از این میزان 2 هزار و 572 مدرسه در مشهد هوشمندسازی شده است.

وی با اشاره به تعادل جنسیتی شاغلین در آموزش و پرورش، ادامه داد: از 33 هزار فرهنگی شاغل در مشهد حدود 22 هزار نفر زن هستند که این موضوع نشانگر عدم توازن و تعادل جنسیتی شاغلین در آموزش و پرورش است.

وی با بیان اینکه معلم اصلی ترین مولفه تغییر و تحول در آموزش و پرورش است، افزود: یک میلیون و 70 هزار دانش آموز در این استان وجود دارد.

وی ادامه داد: هشت هزار و 670 مدرسه در استان نیز فعال است که 42 درصد این تعداد در مشهد دایر است.

وی از احداث 4 مجتمع آموزشی در استان خبر داد و افزود: شورای شهر در فضایابی و احداث فضاهای آموزشی در مناطق نیازمند به آموزش و پرورش کمک کند.

 فخریان با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

وی افزود: این سند مورد مطالبه مقام معظم رهبری بود تا اینکه در سال 85 کارگروهی در وزارت آموزش و پرورش تشکیل شد تا مطالبه رهبری مدون شود و در سال 90 رونمایی شد.

فخریان با بیان اینکه این سند دارای 7 فصل بوده و شامل مبانی نظری و فلسفه تعلیم و تربیت است، گفت: در فصل اول سند تحول بنیادین به بیانیه ارزش ها و باید ها و نبایدهای نظام تعلیم و تربیت پرداخته شده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش در ارتباط با نقل و انتقال فرهنگیان اظهار داشت: در سال جاری از 9 هزار متقاضی نقل و انتقال در این استان فقط 17 نفر خواستار انتقال به منطقه محروم تر از محل خدمت خود بودند.

کد خبر 1756594

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha