پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۳ آذر ۱۳۹۱، ۱۲:۰۴

از ابتدای سال تاکنون؛

2700 خودرو در قم معاینه فنی شد

2700 خودرو در قم معاینه فنی شد

قم - خبرگزاری مهر: مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم از معاینه 2 هزار و 700 خودرو در مراکز معاینه فنی قم از ابتدای سال تاکنون خبر داد.

محسن صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: در قم برای معاینه فنی خودروها سه مرکز فعال وجود دارد که در جاده قدیم قم -تهران قبل از سازمان اتوبوس رانی، جاده جمکران و جاده قم - اصفهان واقع شده‌اند.

وی گفت: از ابتدای سال تاکنون 2 هزار و 700 وسیله نقلیه موتوری سبک و نیمه سنگین به این مراکز معاینه فنی مراجعه کرده‌اند و به رفع نقص خودروی آنها اقدام شده است.

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم بیان کرد: بر اساس قانون باید خودروها هر پنج سال به مراکز معاینات فنی مراجعه کرده و بررسی های لازم در این خصوص که خودروها موجب آلودگی نشوند به عمل می آید.

وی ادامه داد: پس از بررسی برگه معاینه فنی به خودروها داده می‌شود که داشتن برگ معاینه فنی برای همه خودروها امری ضروری است.

وی بیان کرد: وجود سه مرکز معاینه فنی برای قم جوابگو است و قصد افزایش این مراکز را نداریم.
 

کد خبر 1757055

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha