پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ آذر ۱۳۹۱، ۱۶:۰۲

محمودی خبر داد:

ورزشگاه یادگار امام تبریز برای حضور نمایندگان AFC آماده می شود

ورزشگاه یادگار امام تبریز برای حضور نمایندگان AFC آماده می شود

تبریز – خبرگزاری مهر: مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی از آماده سازی ورزشگاه 70 هزار نفری یادگار امام (ره) برای حضور نمایندگان AFC خبر داد.

 به گزارش خبرنگار مهر ، اکبر محمودی ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به حضور تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در لیگ باشگاه های آسیا ، عملیات ارتقای سیستم روشنایی و نصب پروژکتورهای استاندارد ورزشگاه یادگار امام (ره) آغاز شد .

وی افزود: از هم اکنون استادیوم 70 هزار نفری یادگار امام (ره) را برای حضور نمایندگان AFC آماده می کنیم تا تیم تراکتورسازی تبریز برای حضور در لیگ باشگاه های آسیا مشکلی نداشته باشد و در این راه رایزنی های لازم با شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی کشور انجام شده است.

اکبر محمودی در خصوص بازدید مدیر عامل شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی کشور از ورزشگاه یادگار امام تبریز اظهار داشت: در جریان این بازدید بر اتمام و آماده نمودن نورافکن ها در حد استاندار یک هزار و 200 لوکس و نصب 15 هزار صندلی برای برگزاری آبرومندانه لیگ برتر و باشگاههای آسیا اهتمام شد که نور افکن ها به یک هزار و 500 لوکس افزایش یافته و طی یک ماه آینده به بهره برداری می رسد.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در ادامه افزود : در کنار نصب نورافکن ها ، ارتقای سیستم مرکزی روشنایی ، کابل های مربوطه و دکل ها نیز تغییرات اساسی خواهند داشت.

وی تصریح کرد: کنفدراسیون فوتبال آسیا پیگیر حضور بی نظیر مردم تبریز در یادگار امام و طرفداران تیم تراکتورسازی است.

کد خبر 1757433

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha