پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ آذر ۱۳۹۱، ۷:۵۰

در گفتگو با مهر مطرح شد:

مربیان روزمزد یکسال است حقوق نگرفته‌اند/ دلم به حال کارمندان فدراسیون می‌سوزد

مربیان روزمزد یکسال است حقوق نگرفته‌اند/ دلم به حال کارمندان فدراسیون می‌سوزد

سرمربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان در واکنش به بدهی‌های فدراسیون کشتی و تعویق یکساله حقوق مربیان روزمزد تیم های ملی گفت: متاسفانه مربیان روزمزد اردوهای آماده سازی نوجوانان و جوانان از سال گذشته تاکنون در انتظار دریافت دستمزد معوقه خود هستند!

رشید محمدزاده در گفتگو با مهر به ناگفته هایی اشاره کرد که شاید بسیاری از مربیان اردوهای تیم ملی تاکنون جسارت مطرح کردنش را نداشتند. وی در این راستا شرایط مالی مربیان روزمزد اردوهای تیم ملی را بسیار نامطلوب و مایوس کننده خواند و تصریح کرد: سرمربیان و برخی مربیان اصلی تیم های ملی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان با توجه به قرادادی که با فدراسیون کشتی دارند، حقوق خود را با کمی دیر و زود دریافت می کنند، اما مربیان روزمزد اردوهای آماده سازی، همچنان از سال گذشته از فدراسیون کشتی طلبکارند و یک ریال دریافت نکرده اند.

سرمربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان ادامه داد: دستمزد روزانه مربیان اردوی نوجوانان چیزی در حدود 30 هزار تومان است  که مربیان مذکور این مبلغ را به ازای هر روز حضور در اردوی تیم ملی دریافت خواهند کرد. طبیعتا این دستمزد فقط در هنگام برپایی اردوهای آماده سازی برای مربیان در نظر گرفته شده و به همین دلیل بسیاری از مربیان کشتی خواسته یا ناخواسته باید دو شغله باشند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا امیدی به پرداخت دستمزدهای معوقه این مربیان دارد یا خیر، گفت: پیش از بازیهای المپیک 2012 لندن که دست فدراسیون کشتی و وزارت ورزش در پرداخت های ملی نسبتا باز بود و می توانستند حقوق معوقه مربیان کشتی را پرداخت کنند، اینگونه نشد، چه رسد به بعد از المپیک که بدهی های فدراسیون کشتی از مرز 4 میلیارد تومان هم گذشته است! به همین دلیل امید زیادی به بهبود این وضعیت ندارم و فقط امیدوارم این داستان مبهم و مایوس کننده، ختم به خیر شود.

محمدزاده ادامه داد: برخی مربیان دوشغله که بصورت روزمزد در اردوهای آماده سازی حضور دارند، منبع درآمد دیگری هم دارند و معوقات مالی مشکل چندانی برای آنان ایجاد نمی کند، اما دلم برای کارمندان فدراسیون کشتی می سوزد که با توجه به بدهی های میلیاردی فدراسیون، چندین ماه است که حقوق نگرفته اند و فشار و مشکلات زیادی را متحمل می شوند. تنها منبع درآمد این کارمندان حضور و فعالیت در فدراسیون کشتی است که گویا این کار و تلاش بی وقفه نیز در نهایت بدون دریافت حقوق و مزایا انجام می شود!

سرمربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان خاطرنشان کرد: متاسفانه برگزاری اردوهای آماده سازی تیم های ملی در رده های سنی مختلف مدتهاست که با مشکلات مالی زیادی همراه است و مطمئنا این روند به بی انگیزگی و ایجاد استرس در بین مربیان و کشتی گیران می انجامد.

کد خبر 1758040

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha