پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۳:۱۹

آسمان اصفهان اين روزها پرواز ملائكه را بيش از پيش احساس مي كند

در پي شهادت محمد تقي طاهرزاده جانباز مقاوم اصفهاني باشگاه فرهنگي ورزشي فولاد مباركه سپاهان اطلاعيه اي منتشر كرد.

به گزارش گروه دفاع مقدس خبرگزاري" مهر" متن اطلاعيه باشگاه فرهنگي ورزشي فولاد مباركه سپاهان بدين شرح است : قافله شهيدان اين مرزو بوم اين روزها ميزبان يكي از عزيزترين هاست.او كه 6570روز در خلوت خود عاشقانه زندگي كرد و به جز ملائكة الله كسي را به حريم امن خود راه نداد،صبح يك شنبه و در آستانه تولد رسول مودت و دوستي مدال شهادت را به پاس 18سال تحمل رنج و مشقت برگردن آويخت. شهيد طاهرزاده 18سال آخر عمر خود را در حالت كما سپري كرد و براي جوانان اين مرز و بوم يك الگوي جاودانه باقي گذارد.

رهبرمعظم انقلاب اسلامي در سفرشان به استان اصفهان به عيادت اين جانباز والا مقام رفتند وبر دست و صورت او بوسه زدند.اين جانباز سرافراز تنديس شهامت و غيرت مردان غيوري است كه اصفهان را به نام دارالمومنين شهره جهانيان كرده اند.

باشگاه فرهنگي ورزشي فولاد مباركه سپاهان به نمايندگي از كليه ورزشكاران و 23هزار ورزشجوي خود شهادت اين جانباز سرافراز را به مردم شهيد پرور و ولايت مدار اصفهان و ايران اسلامي تسليت عرض مي نمايد و مفتخر است كه همواره زمان، قهرمان واقعي را شهيدان و جانبازان مي داند.

کد خبر 175879

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha