پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ آذر ۱۳۹۱، ۱۴:۵۸

26 هزار پیوند کلیه در کشور/ 20 درصد پیوندها از جسد

26 هزار پیوند کلیه در کشور/ 20 درصد پیوندها از جسد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به انجام 26 هزار پیوند کلیه در کشور، گفت: 20 درصد این پیوندها از جسد بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ‌باقر لاریجانی در مراسم افتتاح بخش دیالیز بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص)، با اشاره به افزایش طول عمر تختهای دیالیز در کشور، گفت: تاکنون در حدود 26 هزار پیوند کلیه در کشور انجام شده است.

وی افزود: روش پیوند کلیه در ایران با کشورهای دیگر متفاوت است که معمولا 80 درصد از پیوند دهنده زنده و 20 درصد از پیوندها از جسد انجام می‌شود.

لاریجانی با اشاره به تعداد تختهای موجود دیالیز نسبت به بیمار گفت:‌ اکنون 10 هزار نفر در کشور دیالیز می‌شوند و نسبت تعداد تخت دیالیز نسبت به بیمار تا سال گذشته 5.5 بوده که امسال به 4.5 رسیده است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: در کشور ما سرمایه‌گذاری برای بخش دیالیز بالاست و هر فرد دیالیزی در هر نوبت حدود 20 هزار تومان هزینه دارد.
 
وی خاطرنشان کرد: اکنون 30 مرکز در کشور امر پیوند کلیه را برعهده دارند که دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکنون 4 هزار پیوند کلیه را انجام داده است و بیمارستان سینا بیشترین پیوند کلیه از جسد را انجام می‌دهد.
 
لاریجانی از تلاش محققان کشور برای تولید دستگاه دیالیز خبر داد و گفت: گامهایی در این راستا برداشته شده و انواعی از این دستگاه به طور آزمایشی در اختیار بیماران قرار گرفته است.
 
بخش جدید دیالیز بیمارستان حضرت رسول اکرم با ظرفیت 28 تخت مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
کد خبر 1759019

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha