پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ آذر ۱۳۹۱، ۱۰:۱۶

حسام عنوان کرد:

تشکیل 31 فقره پرونده تخلف صنفی در گلستان

تشکیل 31 فقره پرونده تخلف صنفی در گلستان

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان از انجام 588 مورد بازرسی و تشکیل 31 فقره پرونده برای متخلفان صنفی در استان خبر داد.

قربان حسام در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برای تنظیم و کنترل بازار و با توجه به ضرورت جلوگیری از افزایش قیمت برخی از کالاها و خدمات پرمصرف، روز یکشنبه هفته جاری تعداد 588 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی، صنعتی، تولیدی- صنفی، انبار، سردخانه، شرکت های پخش، عمده فروشان و خرده فروشان و واحدهای خدماتی در سطح استان  صورت گرفت.

وی اظهار داشت: در این راستا، تعداد 31 فقره پرونده تخلف به ارزش ریالی بیش از 42 میلیون و 449 هزار ریال برای متخلفان تشکیل و جهت صدور رای  به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

حسام گفت: بیشترین تخلفات دریافتی مربوط به عدم درج قیمت، عدم رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی، عرضه کالای قاچاق، کم فروشی و تقلب و عرضه کالای خارج از شبکه بوده است.

وی بیان داشت: تعداد گزارشهای مردمی در همین روز تعداد 24 مورد بوده است.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان از هم استانیها درخواست کرد تا در صورت بروز هرگونه تخلف با تلفن 124 ستاد خبری تماس حاصل کنند.
کد خبر 1759349

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha