پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ آذر ۱۳۹۱، ۱۱:۱۷

508 هزار نفر از نمایشگاه کتاب کرمانشاه بازدید کردند

508 هزار نفر از نمایشگاه کتاب کرمانشاه بازدید کردند

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، از بازدید 508 هزار و 845 نفر از هشتمین نمایشگاه کتاب کرمانشاه خبرداد.

مصیب چراغی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه خوشبختانه امسال نمایشگاه در سطح بسیار وسیعی برگزار شد، گفت: حضور چند صد ناشر در هشتمین نمایشگاه کتاب کرمانشاه به مدت یک هفته فرصت ارزشمندی بود که مردم و خصوصا قشر دانشجو از آن به خوبی استفاده کردند و همین نکته بیانگر جایگاه برگزاری نمایشگاه و تو جه مردم به آن است.

وی افزود: البته شاید برخی از بازدیدکنندگان کتابی هم نخریده باشند اما همین که با فرزندانشان در این فضا و محیط حضور پیدا کردند قطعا در علاقمند کردن آنها به کتاب موثر است.

مدیر اجرایی هشتمین نمایشگاه کتاب کرمانشاه در ادامه سخنانش گفت: خوشبختانه نمایشگاه امسال با روند رو به رشدی از منظر حضور ناشران، افزایش تعداد برنامه های جنبی، همراهی ادارات و مجموعه های فرهنگی و... همراه بوده است و همه این موارد در کنار هم باعث شد تا استقبال مردم از نمایشگاه از اولین روز تا آخرین ساعات با استقبال خوبی مواجه شود.

وی با اشاره به اینکه 508 هزار و 845 نفر از این نمایشگاه بازدید کردند، افزود: در شب آخر نمایشگاه بیش از 106 هزار و 445 نفر از هشتمین نمایشگاه کتاب کرمانشاه بازدید کردند.

معاون فرهنگی هنری اداره کل  فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، با بیان اینکه ساعات بازدید از نمایشگاه برای همشهریان یک ساعت تمدید شد، ادامه داد: این آمار مربوط به یکی دو ساعت مانده به پایان نمایشگاه است و مسلما این آمار افزایش می یابد.

چراغی، با اشاره به اینکه بیشترین بازدید کننده این نمایشگاه را قشر جوان و نوجوان تشکیل دادند، تصریح کرد: استقبال بی نظیر مردم از نمایشگاه کتاب و کتاب خوانی نشان از رضایتمندی آنان از سطح کیفی و کمی کتب، در نمایشگاه دارد.

کد خبر 1759406

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha