پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۶ آذر ۱۳۹۱، ۱۳:۱۸

بیگی تاکید کرد:

لزوم جدا شدن مهربان از شهرستان سراب

لزوم جدا شدن مهربان از شهرستان سراب

مهربان - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان شرقی گفت: وقتی از جهت سیاسی این واقعیت بوجود آمده است که مهربان باید شهرستان شود لازم است این اتفاق صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا بیگی صبح پنج شنبه در اجتماع بزرگ اهالی شهرها و روستاهای بخش مهربان گفت : دولت تمام سعی  خود را کرده است که امکانات را عادلانه  بین شهرستان ها و مناطق مختلف کشور صرف کند و نباید این عدالت را صرف سیاست کاری کرد.

وی ادامه داد: مردم شهرستان مهربان بارها تقاضای جدا شدن از سراب و به وجود آمدن شهرستان مستقل مهربان  را از مسئولان خواستار شده اند که این خواسته، خواسته به حقی است.

بیگی افزود:  از جهت سیاسی این واقعیت به وجود آمده است که مهربان باید شهرستان جداگانه ای تشکیل دهد که با یاری مسئولان این امر در اینده ای نزدیک به وقوع می پیوندد.

وی به توجه بیشتر دولتمردان به خواسته‌های مردم  تاکید کرد وگفت: مسئولان کشور باید امکان رشد، توسعه وسعادت مردم را فراهم کنند که این امر،حق همگانی مردم یک کشور است.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: حتی من در پیگیری‌های نماینده محترم کلیبر برای ارتقای بخش هوراند به شهرستان گفته‌ام  که این کار باید به طور همزمان با ارتقای بخش مهربان به فرمانداری صورت گیرد و من این موضوع را از هیئت دولت خواسته‌ام.

وی اظهار داشت: ما باید همگی متفق القول به مسئولان اعتماد کنیم زیرا همه آن ها سعی در ارائه خدمت به هم وطنان عزیز را دارند.

کد خبر 1759451

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha