پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ آذر ۱۳۹۱، ۱۳:۱۷

در طرح پزشک خانواده؛

28 مرکز بهداشت انتخاب پزشک در اردبیل فعال شد

28 مرکز بهداشت انتخاب پزشک در اردبیل فعال شد

اردبیل – خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه عوم پزشکی استان اردبیل گفت: 28 مرکز بهداشت در سطح استان به منظور انتخاب پزشک برای طرح پزشک خانواده فعال شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد پورفرضی پیش از ظهر پنج شنبه در کارگروه سلامت و بهداشت استان تصریح کرد: مرحله انتخاب پزشک برای طرح پزشک خانواده در اردبیل از 20 آذر ماه سال جاری آغاز به کار خواهد کرد.

وی تصریح کرد: به همین منظور 28 مرکز بهداشتی برای پذیرش شهروندان جهت انتخاب پزشک خود در اجرای این طرح فعال می شوند.
 
رئیس دانشگاه عوم پزشکی  استان با بیان اینکه 95 درصد جمعیت اردبیل در طرح پزشک خانواده نام نویسی کرده اند، اضافه کرد: به همین دلیل ضروری است مرحله دوم این طرح بدون تاخیر اجرا شود.
 
پورفرضی ادامه داد: در طرح پزشک خانواده هر خانوار پزشکی را به منظور سطح اول درمان  انتخاب و در ادامه تمامی نیازمندی های پزشکی خود را با پزشک مذکور در میان می گذارد.
 
به گفته قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سطح یک درمان هر پزشک دو هزار و 500 بیمار را ویزیت می کند.
 
وی تصریح کرد: اجرای طرح پزشک خانواده تحول عظیمی در حوزه بهداشت و درمان است که می تواند روند مراجعه به پزشک را تسریع بخشیده و از مراجعات بی نتیجه جلوگیری کند.
 
کد خبر 1759455

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha