پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ آذر ۱۳۹۱، ۱۴:۲۰

اخبار ورزشی قم؛

تیم هندبال صبای قم در پی شکست جدی‌ترین تعقیب کننده و قهرمانی نیم فصل

تیم هندبال صبای قم در پی شکست جدی‌ترین تعقیب کننده و قهرمانی نیم فصل

قم - خبرگزاری مهر: تیم هندبال صبای قم در پی شکست جدی ترین تعقیب کننده خود در جدول رده بندی مسابقات لیگ دسته اول هندبال باشگاه های کشور و قهرمانی نیم فصل این رقابت ها فردا در قم به میدان می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس برنامه ریزی سازمان لیگ فدراسیون هندبال، فردا جمعه هفدهم آذر ماه دیدارهای مرحله گروهی مسابقات این فصل لیگ دسته اول هندبال مردان باشگاه های کشور با برگزاری بازی های هفته پنجم به پایان دور رفت خود می رسد.

این در حالی است که در گروه های دو گانه که در مجموع 12 تیم حاضر در این فصل رقابت های لیگ دسته اول والیبال باشگاه های کشور را تشکیل می دهند، هم اکنون صبای قم در گروه نخست و ذوب آهن اصفهان در گروه دوم مدعیان اصلی صعود به لیگ برتر هستند.

صبای قم تا این هفته موفق به کسب چهار پیروزی متوالی برابر تیم های هیئت هندبال یزد، هیئت کرمانشاه، هیئت زنجان و ثامن الحجج آمل شده است و این هفته تلاش می کند در آخرین بازی نیم فصل نخست مرحله گروهی از سد تیم پارس مس فلاورجان اصفهان عبور کند.

هندبالیست های صبای قم در هفته سوم در خانه میزبان تیم هیئت زنجان بودند و در این دیدار نیز نمایش دلپذیری داشتند و توانستند با عبور از سد میهمان خود به سومین برد متوالی این فصل دست یابند تا برتری نزدیک در دیدار نفس گیر با تیم ثامن الحجج آمل آنها را یکه تاز جدول رده بندی گروه نخست کند.

گفتنی است: صبای قم و پارس مس فلاورجان اصفهان از ساعت 17 عصر جمعه هفدهم آذرماه در سالن دو هزار نفری مجموعه ورزشی شهید حیدریان قم با یکدیگر دیدار می کنند.

دعوت دو بازیکن صبای قم برای اعزام به مسابقات غرب آسیا

دو بازیکن تیم فوتبال صبای قم برای اعزام به رقابت‌های فوتبال قهرمانی غرب آسیا به تیم ملی کشورمان دعوت شدند.
بعد از پایان دیدارهای هفته هفدهم دور رفت لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور، سرمربی تیم ملی فوتبال 20 بازیکن را به اردوی تیم ملی برای حضور در مسابقات غرب آسیا دعوت کرد که در بین آنها میلاد نوری و حامد لک از صبای قم نیز حضور دارند.

سوشا مکانی، علیرضا حقیقی، حامد لک، حسین ماهینی، میلاد فخرالدینی، احسان حاج صفی، مهرداد پولادی، شجاع خلیل زاده، پژمان منتظری، محمد خانزاده، امید ابراهیمی، امید نظری، ابوالقاسم دهنوی، میلاد نوری، محسن مسلمان، پیام صادقیان، یعقوب کریمی، آرش افشین ، احمد حسن زاده، سید جلال رافخایی.

بنا بر اعلام کادر فنی، بازیکنان دعوت شده بلافاصله بعد از پایان بازی های هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال خود را در هتل آزادی به کادر فنی تیم ملی معرفی کردند در حالی که بر اساس برنامه ریزی کادر فنی، تمرینات تیم ملی در زمین چمن هتل آزادی برگزار می شود.

صبای قم در تلاش برای کسب هشتمین پیروزی در لیگ برتر فوتسال

تیم فوتسال صبای قم در تلاش برای کسب هشتمین پیروزی در لیگ برتر آخرین بازی خارج از خانه خود در نیم فصل نخست لیگ برتر فوتسال به مصاف هلال احمر آذربایجان شرقی می‌رود.

این در حالی است که بر اساس برنامه کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال، این دیدار از ساعت 16 روز جمعه هفدهم آذر ماه با حریف تبریزی برگزار می‌شود و بعد از آن صبای قم در هفته پایانی دور رفت میزبان تیم مدعی شهید منصوری قرچک خواهد بود.

صبای قم در حال حاضر با کسب 23 امتیاز بعد از تیم 24 امتیازی صنایع گیتی پسند اصفهان در مکان دوم جدول رده بندی رقابت های لیگ برتر فوتسال باشگاه های کشور قرار دارد و بازی هفته دوازدهم این تیم با یکی دیگر از تیم های قعرنشین لیگ برتر یعنی هلال احمر آذربایجان شرقی خواهد بود.
 

کد خبر 1759549

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha