پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ آذر ۱۳۹۱، ۱۰:۴۳

پومسه قهرمانی جهان/

جمشیدی تکواندو ایران را صاحب مدال نقره کرد/ جمالی از دور مسابقات حذف شد

جمشیدی تکواندو ایران را صاحب مدال نقره کرد/ جمالی از دور مسابقات حذف شد

روز نخست از هفتمین دوره رقابتهای تکواندو قهرمانی پومسه جهان با کسب یک مدال نقره برای تیم ملی کشورمان همراه بود.

 به گزارش خبرنگار مهر، هفتمین دوره مسابقات پومسه قهرمانی جهان روز پنجشنبه با حضور556 تکواندوکار از 53 کشور جهان در سالن «سن آنتونیو» شهر تونجای کلمبیا آغاز شد که حاصل تلاش دو نماینده ایران یک نشان نقره بود.

محمدمهدی جمشیدی در رده سنی زیر 17 سال و در گروه A این مسابقات با حریفانی از کشورهای آلمان، مکزیک، کلمبیا، اوکراین، دانمارک، هلند، ویتنام، کانادا و پرو به رقابت پرداخت و در نهایت با قرار گرفتن در بین 5 شرکت کننده نهایی به دور بعدی راه یافت.

وی در مرحله نهایی با 5 نماینده از گروه B  به رقابت پرداخت که در پایان نماینده کره جنوبی با امتیاز 7/49 در جای نخست ایستاد. محمدمهدی جمشیدی از کشورمان با امتیاز 7/32 در جای دوم ایستاد و نقره گرفت. نماینده کشور میزبان با 7/22 سوم و پومسه کار ویتنامی با امتیاز 7/19 چهارم شد.

دیگر نماینده کشورمان در رقابت های روز نخست، مهدی جمالی در پومسه آزاد بود که با نمایندگان 14 کشور به رقابت پرداخت و متاسفانه نتوانست به جمع نفرات برتر راه یافته و از دور مسابقات حذف شد.

کشورهای کره جنوبی، آمریکا، کانادا، کلمبیا و اسپانیا روز گذشته موفق به کسب مدال طلا شدند. در این بین میزبان با یک طلا، یک نقره و دو برنز عملکرد خوبی در روز نخست داشت.

امروز جمعه 17 آذر و در دومین روز مسابقات، 5 نماینده کشورمان در قسمت انفرادی و در دو بخش بانوان و آقایان به مصاف حریفان خود می‌روند. در رده سنی (زیر ٢٩ سال ) و در بخش بانوان، نسترن ملکی به مصاف رقبایی از 30 کشور جهان رفته و در بخش آقایان حسین بهشتی برای کسب عنوان قهرمانی با رزمی کاران 35 کشور بر روی شیاپچانگ می‌رود.

در ادامه رقابتهای امروز و در رده سنی (زیر49 سال) بدری اسدی با تکواندوکاران 17 کشور، احمد اخلاقی با ورزشکاران 23 و در رده سنی (زیر 59 سال) حسن زاهدی با پومسه روهای 17 کشور پیکار می‌کنند.

این دوره از مسابقات که روز گذشته در کلمبیا آغاز شده تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت.

کد خبر 1759815

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha