پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ آذر ۱۳۹۱، ۱۵:۵۴

علوی:

4 هزار جلد کتاب به کتابخانه مشارکتی امیرالمؤمنین(ع) رشت اهدا می‌شود

4 هزار جلد کتاب به کتابخانه مشارکتی امیرالمؤمنین(ع) رشت اهدا می‌شود

رشت - خبرگزاری مهر: مدیرکل تامین منابع نهاد کتابخانه های عمومی کشور از اهدای 4 هزار جلد کتاب به کتابخانه مستقل مشارکتی امیرالمومنین(ع) در رشت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عارف علوی ظهر امروز در دیدار با آیت الله رودباری از تجهیز کتابخانه های عمومی استان به امکانات رفاهی اشاره کرد.

آیت الله رودباری نیز در این نشست ضمن اشاره به تاریخچه تاسیس کتابخانه امیرالمومنین(ع) این کتابخانه را از نظر مساحت و موقعیت در استان بی نظیر عنوان کرد.

 راه اندازی بخش کودک در کتابخانه های عمومی

مدیر کل تامین منابع نهاد کتابخانه های عمومی کشور در دیدار صمیمی با کارشناسان ستادی، روسا و مسئولان کتابخانه های استان نیز بر لزوم داشتن روحیه پرنشاط برای انجام امور کتابخانه ای تاکید کرد.

سید عارف علوی افزود: نگاه نهاد کتابخانه های عمومی کشور به کتابخانه های سراسر کشور نگاهی نقادانه است و این به این معنی است که اعضای کتابخانه ها در درجه اولویت قراردارند.

وی همچنین ایجاد بخش کودک در کتابخانه های عمومی استان را از مهمترین اولویتهای نهاد کتابخانه های عمومی کشور دانست و اظهار داشت: انتظار می رود کتابخانه های عمومی راه اندازی بخش کودک را با جدیت بیشتری دنبال کنند.

کد خبر 1760938

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha