به گزارش خبرگزاري "مهر"، دكتر علي لاريجاني كه در حسينيه الزهرا سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و در جمع اعضاي ستاد انتخاباتي خود در شهرستانها سخن ميگفت، با اشاره به اينكه امروز مردم احساس ميكنند در اجراي قانون مورد تبعيض قرار گرفته اند و اين با اهداف انقلاب اسلامي همخوان نيست، افزود: اگر قانون همه جانبه اجرا شود، بخشي از عدالت محقق خواهد شد.
كانديداي اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوري گفت: بعضي فكر ميكردند تحقق عدالت نيازمند ايجاد يك نوع نظام شبه سوسياليستي است در حالي كه اين تفكر غلط است. حكومت عدل محور بايد امكان رقابت سالم و مورد قبول اسلام را در همه زمينهها و براي همه اقشار ايجاد كند، سمت گيري آن به نفع مردم باشد، شكاف طبقاتي را كاهش دهد و شرايط دسترسي برابر مردم به امكانات را فراهم كند.
وي گفت: ايران كشوري مهم و ثروتمند و مورد طمع قدرتهاي جهاني است و به خصوص بعد از انقلاب همواره مورد تهديد بوده تا نتواند مستقل زندگي كند و ما بايد بدانيم كه اگر چه توانمنديهاي بسياري داريم، اما خطرات زيادي نيز ما را تهديد ميكنند، اما
ايران به رغم همه فشارها و تهديدها توانسته است بسياري از مرزهاي علم و فناوري را بشكند و اين اتفاقاً فشارها را افزايش داده است.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام تاكيد كرد: از آنجا كه تفكر انقلابي ما در منطقه و جهان نفوذ كرده است آمريكاييها به دنبال شكست دادن ما هستند و ما براي رهايي از اين خطر بايد توان و قدرت خود را در همه زمينهها با استفاده از پتانسيلهاي موجود فراوان كشور افزايش دهيم
عضو شوراي عالي امنيت ملي گفت: ما بايد بستر كار و توليد را ايجاد و تسهيل كنيم و نقش نيروي انساني را در توسعه و توليد تقويت كنيم آن وقت مشكل اشتغال حل شده و خود توليد نيز رونق مييابد.
وي افزود: بايد چرخه توليد را به سوي كارآفريني هدايت كنيم تا معضل بيكاري 16 درصدي كه رقم رسمي است و رقم غيررسمي آن تا حدود 20 درصد است را حل كنيم.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به لزوم سنگين شدن كفه تراز صادرات به نفع صادرات غيرنفتي خاطرنشان كرد: معيشت مردم با بخشنامه و دستورالعمل قابل حل نيست، بلكه يك كار كارشناسي ميخواهد تا در چرخه اقتصادي همه معادلات را به سمت كارآفريني رقم بزنيم.
دكتر لاريجاني گفت: با شناختي كه از سيستم اداري كشور دارم براي اصلاح آن چارهاي جز اين نميبينم كه يك تغيير اساسي در اين سيستم بدهيم و مديراني را سركار بياوريم كه شجاعت و جسارت و خودباوري داشته باشند.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي افزود: بخشي از سيستم اداري گرفتار عدم خودباوري است و بخشي ديگر نيز گرفتار فساد است كه اين وضعيت مانع از تقويت توليد داخلي ميشود و اين خود يكي از دلايل اصلي رونق واردات است.
كانديداي شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب اسلامي گفت: مقررات زائد كه دست و پاي توليد كننده را ميبندد در كشور خيلي زياد است و بايد يك نفر پيدا شود كه اينها را زايل كند تا مسير باز شود.
دكتر لاريجاني تاكيد كرد: ما وقتي به مردم احتياج داريم آنها را شهيدپرور و هميشه در صحنه ميناميم، اما وقتي قرار است اجازه كار به آنها بدهيم به آنها اعتماد نميكنيم و يكي از دلايل رواج رشوه همين اعتماد نكردن به مردم است. اعتماد به مردم هم باعث جلوگيري از بزرگ شدن دولت ميشود و هم رونق اقتصادي ايجاد ميكند. دسته اي از مديران هستند كه وقتي به جايي ميرسند سعي ميكنند كاري كنند كه مفيد باشد و بايد به اينگونه افراد ميدان دهيم و از آنها حمايت كنيم.
رييس سابق سازمان صدا و سيما اظهار داشت: ما بايد در سال 800 ميليون شغل ايجاد كنيم و اگر 10 سال سر خود را پايين بياندازيم و سراغ توليد داخلي برويم، تراز تجاري ما دگرگون ميشود.
دكتر لاريجاني يادآور شد: اگر ديگر فناوريها را هم مثل فناوري هستهاي به ما نمي دادند شايد به آنها نيز دست پيدا ميكرديم.
وي گفت: امروز 40 درصد اقتصاد ما غيرمولد است كه نه تنها كارآفرين نيست بلكه حتي ثبات سياسي جامعه را نيز به خطر مياندازد.
دكتر لاريجاني افزود: برخي مقررات ما رانت خيز است كه عدهاي توانستهاند از آن سوءاستفاده كرده و برخي مديران سياسي نيز از قدرت و اطلاعات خود سوء استفاده كرده وارد فعاليت اقتصادي مي شوند و باند فساد و انحصار ايجاد ميكنند كه توليدكننده را از رقابت مايوس كنند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام يادآور شد: در مبارزه با فساد نبايد با كسي رو در بايستي داشت چرا كه مبارزه با فساد اگر عدهاي را ناخشنود ميكند، عموم مردم را راضي و اميدوار مي كند و اين مورد خواست و تاكيد مقام معظم رهبري است.
دكتر لاريجاني گفت:ريشههاي فساد در كشور ما شناخته شده است ولي در مقام عمل كسي به دنبال ريشه كني آن نيست كه البته عدهاي فدايي ميخواهد تا همه چيز خود را وقف مبارزه با ريشههاي فساد كنند.
وي افزود: مردم مسوولان را به عنوان قبله نور انتخاب نمي كنند بلكه آنها را انتخاب ميكنند تا خود را قرباني مبارزه با فساد كنند.
عضو شورايعالي انقلاب فرهنگي خاطرنشان كرد: بايد يك اقدام فوري براي رسيدگي به وضعيت اقشار آسيب پذير صورت گيرد تا درصد اميدواري مردم بالا برود و مبارزه با فساد يكي از راههاي اصلي ايجاد اميد در دل مردم است.
دكتر لاريجاني گفت: بايد مردم را هر چه بيشتر در توليد كشور دخيل كرد ولي دولت عريض و طويل نميگذارد چيزي براي مردم باقي بماند لذا دولت بايد متوازن شود.
وي افزود: 70 درصد صنعت در دست دولت است كه اين حتي خلاف قانون اساسي است.
كانديداي اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوري گفت: از سوي ديگر بخشهاي بهداشت و درمان، آموزش و امنيت كه بايد در اختيار دولت باشد به بخش خصوصي سپرده شده است و بايد اين رويهها مورد تجديدنظر قرار گيرد.
دكتر لاريجاني اظهار داشت: مخالف واگذاري داراييهاي دولت به سرمايهدارها هستم و اگر چه مخالف حضور سرمايهدار و سرمايهگذاري آنها نيستم اما بايد داراييهاي دولت را به مردم واگذار كرد تا به زندگي اميدوار شوند و ضمناً بار دولت كم شود و اميد در دل مردم ايجاد شود.
وي خاطرنشان كرد: دولت بزرگ، كارمند فقير و قوانين زائد بسيار نميگذارند رشوه از بين برود. بسيار اميدوارم كه بتوانم يك حركت رونق بخشي به توليد كارآفريني انجام بدهم.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: بايد از كارگران به درستي حمايت كرد و بيمه بيكاري نبايد بيمه بي حالي باشد بلكه بايد واقعاً به موقع و به جا به كارگر برسد.
كانديداي اصولگراي انتخابات گفت: درست است كه تهديدها عليه ما زياد هستند اما يك فرصت طلايي داريم تا با يك جهش ضمن رفع مشكلات داخلي تهديدات خارجي را نيز كاهش دهيم.
نظر شما