به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی حسینی پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر، در خصوص گرایش مردم به خواندن کتاب در کشور افزود: آنچه که مردم از کتابخانه های عمومی کشور دریافت می کنند را بررسی می کنیم و از مراکز دیگر اطلاعی نداریم.
وی در خصوص سرانه فضای مطالعه در کشور نیز تصریح کرد: متوسط فضای مطالعه در کشور حدود دومتر است که البته تا پایان برنامه باید به شش متر برسید.
مدیر کل امور استانها و انجمن های نهاد کتابخانه های عمومی کشور تاکید کرد: نهاد کتابخانه های عمومی کشور برنامه های مختلفی را در خصوص برنامه پنجم و سند چشم انداز توسعه در دست اجرا داریم که در این راستا باید شاخص های مختلف مربوطه به این بحث افزایش داشته باشد.
حجت الاسلام حسینی یادآور شد: توسعه فضاهای کتابخانه ای، توسعه نیروی انسانی متخصص و اعضای کتابخانه ها از جمله شاخص هایی است که در حال بررسی آن در استانهای مختلف کشور هستیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر بازدیدهایی از استانهای زنجان، کهگیلویه و بویر احمد، چهار محال و بختیاری و خوزستان انجام داده ایم و در حال حاضر نیز مشغول بررسی وضعیت فارس هستیم.
سرانه مطاله ایران 18 دقیقه
مدیر کل امور استانها و انجمن های نهاد کتابخانه های عمومی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت مطالعه در کشور، گفت: سرانه مطالعه در کشور 18 دقیقه در روز است که البته این آمار بدون محاسبه تلاوت قرآن کریم و اینترنت است.
حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: تلاوت قرآن کریم را نباید به آمار مطالعه اضافه کرد زیرا قرآن کتاب اصلی ما و تلاوت آن نیز واجب است.
نظر شما