به گزارش خبرگزاری مهر، گل محمد بامری از افزایش 70 درصدی خروج اتباع غیرمجاز نسبت به سال گذشته در استان هرمزگان خبر داد و افزود: برخورد با اتباع غیر مجاز در استان هرمزگان به شدت ادامه دارد و این برخورد ها در راستای قانون و با حفظ شان انسانی اتباع بیگانه انجام می شود.
وی ادامه داد: موفقیت در اخروج اتباع غیر مجاز با عدم بازگشت آنها معنا پیدا می کند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار هرمزگان فرهنگ سازی برخورد و گزارش حضوراتباع از سوی مردم را بهترین نیروی محرک در برخورد با اتباع غیر مجاز دانست و عنوان کرد: تمامی ادارات، سازمان ها و کار فرمایان باید از به کار گیری اتباع بیگانه خود داری کنند و همچنین در صورت مشاهده هرگونه فعالیت اتباع غیر مجاز، به دستگاهای ذی ربط گزارش دهند.
بامری در ادامه سخنان خود هرگونه اهمال کاری در برخورد با اتباع خارجی غیر مجاز را خیانت به مردم و نظام دانست و تصریح کرد: خروج اتباع غیر مجاز نه تنها می تواند حوزه اشتغال را بهبود بخشد بلکه در ارتقای امنیت و آرامش استان هم موثر است.
بامری اظهار داشت: باید به سمتی برویم که هر نوع ورود و خروج اتباع خارجی به استان هرمزگان تنها از مجاری قانونی انجام و همه اتباع غیر مجاز تعیین تکلیف شده و از کشور خارج شوند و در صورتی که تمایل داشته باشند به ایران بازگردند باید پس از اخذ گذرنامه و تنها در چارچوب قانونی باشد.
نظر شما