پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ آذر ۱۳۹۱، ۱۰:۰۶

حجت الاسلام اکبری نیا:

کشور نیازمند تلاش و نظرات کارشناسی شورای انقلاب فرهنگی است

کشور نیازمند تلاش و  نظرات کارشناسی شورای انقلاب فرهنگی است

اراک – خبرگزاری مهر: رئیس اداره امور فرهنگی و تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: کشور نیازمند تلاش و نظرات کارشناسی شورای انقلاب فرهنگی است چون کشور در حال رشد و بالندگی علمی است.

حجت الاسلام حسینعلی اکبری نیا در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه شورای عالی انقلاب اسلامی را امام خمینی (ره) بنیان نهادند، گفت: فعالیت شورای انقلاب فرهنگی مهندسی، مدیریت امورفرهنگی، آموزشی و پژوهشی است.

وی ادامه داد: در هر نظامی باید گروهی از برجستگان علمی امور فرهنگی، آموزشی و پژوهشی کشور را مدیریت کنند و این مهم میسور نمی شود مگر با گردهم آمدن اصحاب قلم، فن، پژوهش و علم که در کشور اسلامی ما نیز با ابتناءبه شریعت و اجرای آن در قالب قانون و دین پژوهی نیازمند به این گروه محقق و عالم است.

وی اظهار داشت: با امعان نظر به این موضوع شورای عالی انقلاب فرهنگی را که از سوی سرآمد عالمان و خردمندان یعنی رهبر فرزانه انقلاب منصوب می شوند و متعینا این مهندسی را عهده دار می شوند اعضاء حاضر در آن شورا علاوه برعلمیت و درایت کافی و اشراف همه جانبه به موضوعات علمی، آموزشی و پژوهشی مورد نیاز جامعه بایستی با هوشیاری و استفاده صحیح از امر کارشناسی به اقناءعلمی جامعه جویای علم و دین پرداخته و مجامع علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی را به سرچشمه زلال رهنمون سازند.

وی با بیان اینکه نهضت جنبش علمی و تولید علم از سوی امام خامنه ای کلید خورد و در حال حاضر نیز با سرعت بالائی رو به رشد است خاطرنشان کرد: این رشد فزاینده باید از سوی همین شورای برجسته و نامدار کشور مدیریت شود تا از کژی،تندی و کندی بازماند و آنچه نیاز مراکز ، مؤسسات ،دانشگاه هاو سایر مراکز علمی است در قالب علوم مختلف و تخصص های مورد نیاز احصاء و استخراج و در اختیار جویندگان قرار گیرد.

وی در پایان بیان داشت: امید به آنکه روزی این کشور با توجه به سابقه دیرینه علمی و فرهنگی کهن خود بتواند در جایگاه اصلی خود صدرنشین گشته و خودنمائی علمی با تکیه بر فرهنگ عمیق دینی کند.
 

کد خبر 1764219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha