پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ آذر ۱۳۹۱، ۱۳:۳۹

مرکز پژوهش‌ها اعلام کرد:

بنگاه‌های کوچک زودبازده ناموفق بود/ انحراف 60درصدی زودبازده‌ها

بنگاه‌های کوچک زودبازده ناموفق بود/ انحراف 60درصدی زودبازده‌ها

مرکز پژوهش های مجلس عملکرد آئین نامه های اجرایی گسترش بنگاه های اقتصادی زودبازده و کارآفرین را مورد تحلیل و ارزیابی قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش های مجلس اعلام کرد: هدف از این گزارش، ارزیابی عملکرد طرح های زودبازده و تحلیل پیامدهای اقتصادی به ویژه اهداف اشتغال زایی این طرح ها است. از زمان شروع این برنامه در آذرماه 1385 تا پایان سال 1389، مانده مبلغ طرح های معرفی شده به بانک ها حدود 672.4هزارمیلیارد ریال و ارزش طرح های تایید شده در بانک ها 312.1 هزارمیلیارد ریال بود که از این مبلغ تا پایان اسفندماه 1389، معادل 250.8 هزارمیلیارد ریال پرداخت شد.

تا پایان اسفندماه 1389معادل 23.3 هزارمیلیارد ریال افزایش تسهیلات سررسید گذشته و معوق شد. بررسی عملکرد طرح های زودبازده نشان می دهد که نسبت اشتغال ایجاد شده به اشتغال پیش بینی شده در قراردادهای منعقده در پایان سال 1389به 39.43 درصد رسید که این امر نشان دهنده ناموفق بودن سیاست اشتغالی دولت در قالب طرح های زودبازده و انحراف بیش از 60 درصدی برنامه مذکور از اهداف اشتغالزایی آن است.

همچنین با استنباط از گزارش های سازمان بازرسی کل کشور و بانک مرکزی و به خصوص عملکرد طرح های به بهره برداری رسیده می توان نتیجه گرفت که تا پایان سال 1389، به طور تقریبی 30 درصد از منابع و تسهیلات پرداخت شده به طرح های مذکور، فاقد عملکرد بوده یا منحرف شده است.

کد خبر 1764557

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha