پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ آذر ۱۳۹۱، ۱۷:۳۱

کاهش دمای هوای تهران در روزهای پایانی هفته/ بارش برف در مرزهای شمالی کشور

کاهش دمای هوای تهران در روزهای پایانی هفته/ بارش برف در مرزهای شمالی کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از کاهش دمای پایتخت در روزهای آخر هفته و ورود سامانه برفی به نوار شمالی و شمال غربی کشور خبر داد.

عبدالرضا امیدوار شهری در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: بر اساس نقشه‌های هواشناسی روز چهارشنبه آسمان پایتخت نیمه ابری و وزش باد در شهرهای شرقی بارش پراکنده خواهد بود که حداقل و حداکثر دما در این روز با 4 درجه کاهش به 2- و 9 درجه سانتیگراد می‌رسد.

امیدوار ادامه داد: همچنین در روز پنجشنبه نیز آسمان تهران کمی ابری تا نیمه ابری در پاره‌ای نقاط غبار صبحگاهی پیش‌بینی شده است که حداقل و حداکثر دما در این روز به صفر و 8 درجه سانتیگراد خواهد رسید.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی افزود: دامنه بارش روز چهارشنبه محدود به شمال شرق، شرق و سواحل جنوبی دریای خزر خواهد شد و از بعدازظهر چهارشنبه به‌تدریج سامانه بارشی فوق از مرزهای شرقی خارج خواهد شد.

وی با اشاره به این مطلب که چهارشنبه با خروج سامانه فوق وزش بادهای شمالی و سرد در غالب نقاط کشور به‌ویژه نیمه شرقی رخ خواهد داد، گفت: طی دو روز آینده خلیج فارس و تنگه هرمز به سبب وزش باد شدید مواج خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در خاتمه اظهار داشت: از عصر پنج شنبه بتدریج در برخی مناطق سواحل غربی دریای خزر و شمال غرب کشور بارش برف و در روز شنبه برای برخی مناطق نوار شمالی کشور کولاک برف پیش بینی می‌شود.
 

کد خبر 1764888

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha