به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا ذاکر اصفهانی در متن پیام تسلیت خود آورده "اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لایسدها شیء"، بار دیگر دست تقدیر حضرت حق، گوهری کم نظیر از ساحت علم و دین را از ما گرفت تا در خزانه رحمت خویش پاسداری کند.
خبر رحلت عالم ربانی و عارف روشن ضمیر، حضرت آیت الله حاج سید مرتضی علوی(رضوان الله علیه)رئیس حوزه علمیه علوی خوانسار، مایه تأسف و تألم فراوان گردید.
ایشان به راستی مصداق بارز «العلماء امناء الرسل» بود که نقشی مؤثری در تبیین و تبلیغ اسلام ناب محمدی (ص) ایفا نمود و در عین حال به عنوان عارفی وارسته در مسیر کمال انسانی و ترویج صفات الهی به ایفای نقش پرداخت.
این عالم جلیل القدر عمر پر برکت خود را صرف پرهیزگاری و پارسایی نمود و در طول سالیان متمادی با تبعیت از ولایت و مقام معظم رهبری و با رفتار و منش علمی و عملی خویش، چهرهای نورانی و فراموش ناشدنی از خود در خاطرهها باقی نهاد.
قلب مصفای آن پارسای پرهیزگار، آینه روشن و صیقل یافته حکمتهای الهی و سرچشمه فیوضات معنوی بی پایان بود.
اینجانب این مصیبت را به محضر بقیه الله الاعظم (ارواحنا فداه)، ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی)، حوزه های علمیه، مردم شریف، ولایت مدار، مومن و انقلابی استان خصوصاً شهرستان خوانسار و بیت معظم له تعزیت عرض نموده و تعالی روح و ترفیع مقامات آن فقیه زاهد را از خداوند منان مسئلت می نمایم.
نظر شما