پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ آذر ۱۳۹۱، ۱۱:۴۴

ظهیری عنوان کرد:

46 نقطه حادثه خیز در اردبیل وجود دارد

46 نقطه حادثه خیز در اردبیل وجود دارد

اردبیل – خبرگزاری مهر: فرمانده پلیس راه استان اردبیل معتقد است 46 نقطه حادثه خیز در جاده های مواصلاتی این استان وجود دارد که با اصلاح این نقاط از تعداد تصادفات کاسته می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، معراج ظهیری پیش از ظهر جمعه در بازدید از طرح زمستانی پلیس راه استان گفت: پیش از این در سطح استان 78 نقطه حادثه خیز وجود داشت که در طی سالهای اخیر 32 نقطه حادثه خیز برطرف شده است.

وی با بیان اینکه با حذف نقاط حادثه خیز، تصادفات در نقاط اصلاح شده به شدت کاهش یافته است، تصریح کرد: برنامه ریزی برای حذف باقی نقاط حادثه خیز نیز باید صورت گرفته و جزو اولویتهای بالای دستگاه های مربوطه باشند.

ظهیری با اشاره به عدم اتمام شانه سازی در جاده خلخال افزود: اداره راه و شهرسازی متعهد شده بود که تعریض جاده خلخال و سه راهی هیر را در شهریور ماه به اتمام برساند که این کار تاکنون انجام نشده و در مواقع بارانی و مه گرفتگی موجب خروج اتومبیلها از جاده اصلی می شود.

فرمانده پلیس راه استان با اشاره به وضعیت گشتهای پلیس راه در جاده سرچم اضافه کرد: گشتهای پلیس راه در این منطقه حضور دارند و اگر مشکل آنتن دهی تلفن در این جاده مرتفع شود پلیس راه توانایی رساندن خود به صحنه های تصادف در بازه زمانی پنج دقیقه را دارد.

وی با انتقاد از نبود متولی حمل جسد در جاده های استان ادامه داد: به دلیل مشخص نبودن دستگاه متولی حمل جسد در تصادفات متوفیان چندین ساعت در محل تصادف مانده و با بدترین شکل و از طریق وانت بار یا نیسان حمل می شوند که باید زودتر دستگاه متولی این امر تعیین شود.
 

کد خبر 1765742

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha