به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد در خطبه های این هفته نماز جمعه قزوین که در مسجدالنبی برگزار شد اظهارداشت: کشور ایران ظرفیت های بسیار زیادی دارد که اگر بتوانیم از همه آنها استفاده کنیم دستاوردهای ارزشمندی برای مردم به همراه خواهد داشت.
وی افزود: در حوزه حمل و نقل باید تلاش بیشتری کنیم تا بتوانیم مانند بسیاری از کشورها از ظرفیتهای اقتصادی این بخش برای کسب درآمد بیشتر استفاده کنیم و جایگاه مطلوبتری در این بخش در ترانزیت کالا به خود اختصاص دهیم.
ضرورت تداوم وحدت حوزه و دانشگاه
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به سالروز شهادت دکتر مفتح افزود: یکی از مسائل مهم در کشورمان وحدت حوزه و دانشگاه است که گامهای مهمی برای تحقق آن برداشته شده است.
خطیب جمعه قزوین تصریح کرد: وحدت علم و دین، تلفیق سیاست و دیانت می تواند زمینه بهره مندی از ظرفیت های بسیار عظیم این دو مرکز مهم را برای پیشرفیت همه جانبه کشور فراهم کند.
سفر رهبر انقلاب به قزوین با برکت بود
امام جمعه قزوین با بیان دستاوردهای سفر مقام معظم رهبری به استان قزوین گفت: 25 آذر ماه سالروز سفر با برکت رهبر فرزانه انقلاب به استان قزوین است که این سفر دستاوردهای بسیار ارزشمندی برای مردم استان داشت.
وی بیان کرد: استقبال باشکوه جوانان، مردان، زنان و گروههای مختلف مردم استان از معظم له، بیانگر عشق و ارادت آحاد جامعه به رهبری فرزانه است که کشتی انقلاب را به سلامت هدایت کرده و به ساحل نجات رسانده اند.
ابوترابی فرد اظهارداشت: نظام ایران دو محور اساسی دارد که اسلامیت آن با حضور مقام معظم رهبری به عنوان فقیهی عادل، شجاع، مدبر و مدیر عینیت پیدا می کند که داشتن ویژگی هایی چون اسلام شناسی رهبری جایگاه خاصی به کشور بخشیده است.
امام جمعه موقت قزوین گفت: جمهوریت نظام نیز به واسطه حضور مردم در کنار آن معنا پیدا کرده و با این دو شاخصه ارزشمند، نظامی مقتدر، دینی و مردمی، اداره کشور را بر عهده دارد.
وی استقبال مردم از رهبری را نماد جمهوریت نظام دانست و یادآورشد: سفر رهبری به هر خطه از میهن با استقبال گسترده مردم، اوج پایبندی و تبیعت و علاقه مردم به ولایت را به نمایش می گذارد و جهانیان را متعجب می کند.
تسریع در ساخت راه آهن قزوین به رشت
حجت الاسلام ابوترابی فرد مصوبه ساخت راه آهن قزوین به رشت را از برکات سفر رهبری به استان ذکر کرد و گفت: امیدواریم با تسریع در ساخت این پروژه بزرگ ملی و افتتاح آن در سال آینده تحول اقتصادی مهمی در منطقه صورت گیرد.
وی افزود: ساخت بیمارستان 260 تختخوابی ولایت در مینودر قزوین هم از دیگر دستاوردهای این سفر ارزشمند بود که یکی از مجهزترین بیمارستانهای آموزشی کشور در این استان به بهره برداری رسید و امروز توانسته شاخص های بهداشتی استان را از سطح استاندارد کشوری نیز بالاتر ببرد.
ابوترابی فرد یادآورشد: با ساخت این مرکز آموزشی به ازای هر 600 نفر یک تخت در استان وجود دارد که از استاندارهای داخلی بالاتر است.
ردیف اعتباری دشت قزوین موجب تحول کشاورزی می شود
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی نگاه آینده نگرانه رهبری به دشت قزوین را موجب توسعه و احیاء دشت بزرگ قزوین در بخش کشاورزی دانست و اظهارداشت: تعیین ردیف بودجه اعتباری خاص برای دشت قزوین بزرگترین رخداد استان است که در طول پنج سال 42 میلیارد تومان برای یکپارچه سازی دشت قزوین اختصاص داده خواهد شد که می تواند کشاورزی قزوین را متحول کند.
امام جمعه موقت قزوین گفت: در سال جاری هفت میلارد و 500 میلیون تومان از اعتبار این دشت ابلاغ شد که با زراعت یکپاررچه در دشت با اتصال بیش از 500 حلقه چاه آب می توان کارهای بزرگی کرد.
وی اجرای طرح آبیاری تحت فشار در دشت قزوین را از دیگر برنامه های مهم انجام شده در بخش کشاورزی استان ذکرکرد و افزود: در زمان سفر رهبری به استان حدود سه هزار هکتار از اراضی استان تحت پوشش آبیاری قطره ای، بارانی وتحت فشار قرار داشت اما با کارهای انجام شده این میزان به 35 هزار هکتار افزایش یافته است.
چشم انداز اجرای طرح آیباری تحت فشار در120 هزار هکتار
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در برنامه پیش بینی شده تا 120 هزار هکتار از مجموع 360 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش شبکه آیباری قطره ای، بارانی و تحت فشار قرار خواهد گرفت که با تحقق آن ضمن افزایش دو برابری استفاده از مزارع کشاورزی، میزان بهره وری از منابع آبی نیز دو برابر می شود.
وی اظهارامیدواری کرد با اعتبار اختصاص یافته به دشت قزوین شاهد تحول اساسی در بخش کشاورزی منطقه باشیم.
نظر شما