پیام‌نما

إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ * * * خدا کسانی را دوست دارد که صف زده در راه او جهاد می‌کنند [و از ثابت قدمی] گویی بنایی پولادین و استوارند. * * * دوست دارد خدا كسانى را / كه بجنگند در طريق خدا

۲۵ آذر ۱۳۹۱، ۱۵:۵۲

محورهای هفته پژوهش در حوزه های علمیه خواهران اعلام شد

محورهای هفته پژوهش در حوزه های علمیه خواهران اعلام شد

دفتر برنامه‌ریزی و ارزیابی پژوهشی حوزه‌های علمیه خواهران محورهای هفته پژوهش در حوزه های علمیه را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، گسترش فرهنگ پژوهش محور شعار هفته پژوهش در حوزه های علمیه خواهران عنوان شده است و براین اساس دفتر برنامه‌ریزی و ارزیابی پژوهشی حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به نامگذاری ایام هفته پژوهش از 25 تا 30 آذرماه اعلام کرد: شنبه 25 آذر به عنوان آرمان پژوهشگری، یکشنبه 26 آذر به عنوان اخلاق پژوهشگری، دوشنبه 27 آذر به عنوان آداب پژوهشگری، سه‌شنبه 28 آذر به عنوان محیط‌ شناسی پژوهشگری، چهارشنبه 29 آذر به عنوان آزاداندیشی و پژوهش و پنجشنبه 30 آذر به عنوان هم‌افزایی پژوهشی نامگذاری شده است.

انتخاب عنوان "گسترش فرهنگ پژوهش" برای هفته پژوهش امسال در حوزه‌های علمیه خواهران در راستای تحقق شعار محوری هر طلبه یک پژوهشگر انجام شده تا معاونان واحدهای آموزشی حوزه‌های علمیه خواهران در راستای این شعار محوری، برنامه‌های متنوعی را برای پیمودن گامها در دستیابی به شعار هر طلبه یک پژوهشگر اجرایی کنند.
کد خبر 1766713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha