پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ آذر ۱۳۹۱، ۱۸:۱۳

طلاب مقابل دفتر روزنامه «جمهوری اسلامی» در اهواز تجمع کردند

طلاب مقابل دفتر روزنامه «جمهوری اسلامی» در اهواز تجمع کردند

اهواز - خبرگزاری مهر: طلاب حوزه های عملیه اهواز در اعتراض به مطلب منتشر شده در روزنامه جمهوری اسلامی در خصوص استقبال مردم از ضریح جدید حرم امام حسین (ع) مقابل دفتر این روزنامه در اهواز تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، این تجمع پیش از ظهر امروز در مقابل دفتر این روزنامه و در آرامش و تنها با سر دادن شعار « لبیک یا حسین» برگزار شد.

همچنین این طلاب بیانیه ای را در این خصوص صادر کردند که در آن آمده است: «ما جمعی از طلاب حوزه علمیه اهواز پیرو توهین شیطنت آمیز روزنامه جمهوری اسلامی پیرامون شبهه افکنی در رابطه با استقبال از ضریح مطهر امام حسین(ع)؛ خواستار عذر خواهی رسمی مسئولان روزنامه هستیم. بدیهی است در صورت عدم عذرخواهی رسمی، مراتب از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهد شد».
 
ضریح جدید امام حسین(ع) بعد از حضور هشت روزه در استان خوزستان و استقبال بی نظیر مردم این استان از آن برای نصب به کربلا منتقل شد.

 
کد خبر 1766724

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha