۲۵ آذر ۱۳۹۱، ۱۶:۰۴

اخبار کوتاه/

افزایش 60 درصدی تولید در پنجمین کارخانه کابل خودنگهدار کشور

افزایش 60 درصدی تولید در پنجمین کارخانه کابل خودنگهدار کشور

شهرکرد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: تولید کابل آلومنینیومی در پنجمین کارخانه کابل خود نگهدار کشور در چهارمحال و بختیاری امسال 60 درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، رحمان کرمی بیان داشت: پنجمین تولید کننده سیم و کابلهای خودنگهدار آلومینیومی کشور برای تولید سالانه 35 میلیون کیلوگرم (هفت تن)کابل آلومینیومی ظرفیت دارد.

رحمن کرمی گفت:‌ ‌تولیدات این کارخانه به عراق، تاجکستان، قرقیزستان، افغانستان و ترکیه صادر می شود.

وی گفت: این کابلها علاوه بر صرفه جویی اقتصادی در برابر تغییرات آب و هوایی نیز مقاوم تر و دارای امنیت بیشتری در برابر خطرات احتمالی و برق دزدی است.

کرمی گفت:‌ قبل از این برای تولید کابل از مس استفاده می شد که علاوه بر هزینه های گزاف در برابر آب و هوا نیز مقاومت لازم را نداشت.

کرمی افزود: این واحد صنعتی با 26 میلیارد ریال سرمایه گذاری ایجاد شد.

پنجمین کارخانه کابل خودنگهدارکشور درشهرک صنعتی سفید دشت در فاصله 35 کیلومتری شهرکرد واقع است.

راه اندازی خط تولید شمش آلومینیوم گرد به روش افقی

نخستین خط تولید شمش آلومینیوم گرد به روش افقی در چهارمحال و بختیاری فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرد.

مدیر عامل شرکت فنی مهندسی و بازرگانی ستایش شهرکرد گفت: در این خط تولیدی انواع بلیت الومینیوم خالص و الیاژی با قطر کمتراز 60، تا کمتر از 200میلیمتر تولید می شود.

حمید رضا حیدری افزود: ظرفیت این خط تولیدی با فعالیت مداوم چهار تا شش خط ریخته گری را 20 تن در 20 ساعت اعلام کرد و گفت: برای راه اندازی این خط تولیدی چهار میلیارد و 780میلیون ریال هزینه شد.

وی سادگی کار برای اپراتورو کیفیت بالای محصول تولید شده را از ویژگیهای خط تولید الومینیوم گرد به روش افقی برشمرد و افزود: در این خط تولید ، پس از ذوب الومینیوم در کوره های گازی، محصول به تاندیش اصلی وارد و به چهار قسمت تقسیم می شود.

حیدری بیان کرد: دستگاه کشنده محصول تقسیم شده را پس از عبور از کریستالایزرها ، به صورت مداوم ریخته گری و در نهایت مفتول تولید شده به اندازه های مورد نظر بریده و به صورت کروی شکل می دهد.

توسعه بازارهای هدف صادرات کالاهای غیر نفتی  ضرورت دارد

معاون برنامه ریزی استاندار بر توسعه بازارهای هدف صادرات کالاهای غیر نفتی استان تاکید کرد.

حمیدرضا فروزنده  گفت:‌ تجار، بازرگانان و تولیدکنندگان با همراهی مسئولان باید در جهت توسعه بازارهای هدف و تنوع کالاهای صادراتی با هدف تولید پایدارو کیفی تلاش کند.

وی ادامه داد: استان چهارمحال و بختیاری استعداد بالایی در جهت تولید محصولات کشاورزی دارد که می توان با توسعه این بخش می توان اشتغال بالایی در این استان ایجاد کرد.

 95 میلیون دلار کالا از گمرک چهارمحال و بختیاری صادرشد

رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اعزام هیئت تجاری کشور به سرپرستی چهارمحال و بختیاری به تاجیکستان گفت: این هیئت تجاری با همراهی تجار استان های مختلف کشور بزودی برای افزایش تبادلات تجاری به این کشور اعزام می شود.

رحمن کرمی همچنین به تحقق 69 درصدی هدف صادراتی استان در برنامه پنجم توسعه اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از 95 میلیون دلار کالا از گمرک استان صادرشده است  که معادل 69 درصد هدف صادراتی استان محقق شده است.

کرمی گفت: امسال 221 میلیون و 992 هزار کیلو گرم انواع کالا ازجمله لوازم خانگی ،شکلات، مغربادام، سیمان، کاشی و سرامیکف ورق خودرو، قارچ، چینی آلات بهداشتی، گریس، مخازن گاز، انواع خوراک ماهی و پرنده های زینتی از استان صادر شده است.

کارگاه آموزشی انتقال یافته های تحقیقاتی برگزارمی شود

مدیرهماهنگی ترویج سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری،از برگزاری کارگاه آموزشی انتقال یافته های تحقیقاتی 27و28آذرماه در مرکز آموزش چالشتربه مناسبت هفته انتقال یافته ها خبرداد.

پیام قاسمی گفت: این کارگاه آموزشی  در چهار بخش منابع طبیعی وآبخیزداری، گیاهپزشکی ،آب وخاک ،زراعت وباغبانی وعلوم دامی به مدت دو روز باحضور250نفراز کارشناسان تحقیقات کشاورزی، سازمان جهادکشاورزی و شرکت های خدمات مشاوره ای درمرکز آموزش چالشتراستان، برگزارمی شود.
 
وی ادامه داد: مدیریت کم آبیاری درباغات بادام، ارزیابی ارقام لاین های منتخب ازتوده های برنج بومی،معرفی لاین های جدید لوبیا دراستان،؛تاثیر تراکم کاشت بذر برعملکرد ارقام لوبیا،بررسی علل سیاه شدن وکاهش کیفیت مغز گردو وپیشگیری ازآن ومقایسه عملکرد ارقام سویا و ... از مباحثی است که در این کارگاه آموزش داده می شود.
 
75 درصد مطالبات چغندر کاران چهارمحال و بختیاری واریز شد
 
برای اولین بار کارخانه قند استان چهار محال و بختیاری در آذر ماه سال جاری 75 درصد مطالبات چغندر کاران را به حساب آن ها واریز کرده است.
 
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان، با اشاره به اینکه سالهای گذشته پرداخت این مطالبات تا بهمن ویا اسفندماه به طول می انجامید، گفت: کارخانه قند استان، آذر ماه امسال خوشبختانه برای نخستین بار، 75 درصد این مطالبات را به حساب چغندر کاران استان واریز نموده است.
 
سهراب ابراهیمی گفت: 25 درصد باقی مانده از مطالبات تا دو ماه آینده به حساب چغندرکاران واریز خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه ظرفیت کارخانه قند استان هزار و 500  تن در روز می باشد، افزود: کمتر از 50 درصد، توسط چغندر تولید شده دراستان تامین می شود و مابقی از استان های همجوار، فارس، لرستان، کرمانشاه، همدان و آذربایجان غربی تامین می شود.
 
پژوهش دربین دانش آموزان نهادینه شود
 
فرماندار بروجن با تشریح اهمیت مقوله تحقیق و پژوهش گفت: مقوله پژوهش باید در ساختار آموزش و پرورش و در بین دانش آموزان نهادینه شود.
 
فتاح کرمی افزود: از تحقیق و پژوهش کاربردی امروزه به عنوان یکی از نیازهای جوامع یاد می شود و باید زمینه انجام پژوهش در دوره های مختلف تحصیلی برای دانش‌آموزان فراهم شود.

وی افزود: شعار امسال هفته پژوهش تقاضا محوری، تولید دانش بنیان و زیربنای اقتصاد مقاومتی است که این امر با ترویج فرهنگ تحقیق و پژوهش در جامعه شکل می گیرد.
کد خبر 1766793

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha