پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ آذر ۱۳۹۱، ۱۰:۳۵

عسگری:

500 میلیارد ریال اعتبار برای توانمند‌سازی مددجویان ایلام اختصاص یافت

500 میلیارد ریال اعتبار برای توانمند‌سازی مددجویان ایلام اختصاص یافت

ایلام - خبرگزاری مهر: معاون برنامه‌ریزی استاندار ایلام گفت: 500 میلیارد ریال برای توانمند‌سازی مددجویان استان ایلام اختصاص یافته است.

حشمت الله عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه سالانه باید 10 درصد از خانوارهای زیرپوشش نهادهای حمایتی به خودکفایی برسند.

معاون برنامه‌ریزی استانداری ایلام گفت: اکنون 35 هزار و 132 خانوار در استان ایلام از خدمات حمایتی نهادهای کمیته امداد و بهزیستی بهره‌مند هستند.

وی عنوان کرد: مهارت‌آموزی و امکان درآمد پایدار می‌تواند این افراد را خودکفا کرده و از چتر حمایتی کمیته امداد خارج کند.

عسگری افزود: از 800 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته به بخش‌های مختلف کمیته امداد استان در سال جاری، 500 میلیارد ریال مربوط به توانمند‌سازی و ایجاد اشتغال مددجویان است.

وی ادامه داد: ایجاد شغل، ارتقای سواد مهارت‌آموزی، کمک به ازدواج و... از جمله برنامه‌های این نهاد برای توانمندسازی مددجویان است.

عسگری افزود: خوشبختانه در استان ایلام با خروج هفت هزار و 200 نفر از چرخه حمایت دو برابر آنچه که در برنامه پیش بینی شده بود ایجاد اشتغال، تامین مسکن و بیمه برای این افراد فراهم شده است.

معاون برنامه ریزی استاندار ایلام گفت: با توجه به رشد بسیار مطلوب و مناسبی که در بحث تجهیز منابع با فراهم کردن ایجاد شغل، مسکن و بیمه ایجاد شده ، افراد تحت پوشش توانمند شده و از چرخه حمایت خارج می شوند.

   

کد خبر 1767213

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha