۲۸ آذر ۱۳۹۱، ۸:۵۱

پور موسوی در گفتگو با مهر:

تلاش وزارت کشور برای برگزاری انتخابات خانه احزاب بی نتیجه است

تلاش وزارت کشور برای برگزاری انتخابات خانه احزاب بی نتیجه است

مدیرکل سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه مساعدت وزارت کشور برای ایجاد زمینه تفاهم میان اعضای تشکل ها و انجام انتخابات آن بی نتیجه بوده است از اعلام آمادگی این وزارت خانه در همکاری و تشریک مساعی با احزاب در برگزاری انتخابات داخلی شان ، خبر داد.

محمدعلی پور موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این سوال که آیا وزارت کشور برنامه ایبرای احیای خانه دارد؟ اظهارداشت: خانه احزاب تشکلی صنفی متشکل از احزاب دارای پروانه فعالیت کشور است که  از سال1383 تاکنون به دلیل اختلافات داخلی میان اعضای تشکل روال قانونی برای تمدید پروانه فعالیت آن طی نشده لذا فاقد هیات رهبری قانونی است.

دستگاه قضایی مرجع انحلال تشکل های سیاسی است نه وزرات کشور

وی با اشاره براینکه خانه احزاب منحل نشده است، افزود: اعضای خانه احزاب در خصوص نحوه برگزاری مجمع عمومی ، ترکیب و کم و کیف اعضای هیات رهبری آن دچار اختلاف و چند دستگی بوده و مساعدت وزارت کشور برای ایجاد زمینه تفاهم میان اعضای تشکل و انجام انتخابات آن بی نتیجه بوده است و برابر ماده 17 قانون فعلی احزاب دستگاه محترم قضایی مرجع انحلال تشکل های سیاسی و صنفی است .

دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب، تاکید کرد:  با توجه به غیر دولتی بودن خانه احزاب هر گونه الزام و اجبار ورای قانون وزارت کشور برای دخالت در وضعیت داخلی این تشکل شائبه دولتی کردن آن را در اذهان ایجاد خواهد نمود.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه وزارت کشور بر لزوم حضور و نقش آفرینی نهادهایی همانند خانه احزاب به منظور بالندگی و نشاط سیاسی در جامعه تاکید می کند، یادآور شد: انتظار برای حصول  این مهم بیش از هر کسی متوجه احزاب عضو این تشکل است.

آمادگی وزارت کشور در تشریک مساعی با احزاب برای انجام انتخابات داخلی

وی با اعلام آمادگی وزارت کشور برای کمک به احزاب ، خاطرنشان کرد: کمیسیون ماده 10 و حوزه سیاسی وزارت کشور به منظور خروج از وضعیت بلاتکلیف فوق الذکر خانه احزاب، همچنان آمادگی مساعدت قانونی و تشریک مساعی برای برگزاری مجمع عمومی  و انجام انتخابات داخلی این  تشکل را اعلام می نماید.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور همچنین در واکنش به برخی انتقادات نسبت به دولت مبنی بر بی توجهی آن به احزاب سیاسی سیاسی کشور، گفت: بر اساس قانون فعالیت احزاب و جمعیت ها(مصوب سال1360)کمیسیونی فراقوه ی متشکل از دو نماینده مجلس؛دو نماینده از دستگاه قضا و معاون  وزیر کشور مسئول صدور پروانه و نظارت بر فعالیت احزاب و تشکل های سیاسی هستند، لذا بر خلاف برخی مفروضات اثبات نشده، وزارت کشور اصولا" مجری مصوبات کمیسیون مذکور با ترکیب فوق الذکر بوده و طی سال های اخیر نیز جلسات کمیسیون ماده 10 به صورت مستمر و منظم  برگزار و به درخواست های مجوز و سایر امور احزاب از جمله برگزاری مجامع عمومی و انتخابات داخلی تشکل ها حسب وظایف قانونی خود عمل نموده است.

تهیه پیش نویس قانون جدید احزاب همینک در کارگروهی در کمیسیون شوراها

پور موسوی خاطرنشان کرد: با توجه به برخی کاستی های قانون فعلی احزاب،موضوع اصلاح و تهیه پیش نویس قانون جدید احزاب همینک در کارگروهی در کمیسیون داخلی مجلس در حال انجام است.
 

کد خبر 1767742

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha